2777
2789
عنوان

هاله انداختن بی بی چک روز بیست و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 36 پست
اصلا بیرون و خریدای خودمو حتی دکتر رفتن. نمیتونم انجام بدم کلا دلسرد شدم به خودم از بس دست نمیده و س ...

من سالهاست خرید و بازار نمی‌رم ، فقط مجازی خرید میکنم ، حتی سوپرمارکت!

الان میگم نکنه بخاطر همین جریانات بوده 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سالهاست خرید و بازار نمی‌رم ، فقط مجازی خرید میکنم ، حتی سوپرمارکت!الان میگم نکنه بخاطر همین جریا ...

اره بابا عادتت داده خانم خانما .ولی من تا چیزیو از نزدیک تن نکنم یا دست نزنم ب پارچه ش نمیتونم . دکتر هم که نمیشه مجازی☹️

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

اصلا بیرون و خریدای خودمو حتی دکتر رفتن. نمیتونم انجام بدم کلا دلسرد شدم به خودم از بس دست نمیده و س ...

ولی خاطرم هست پسر دختر خالم اینقدر معضلش جدی بود که به شوخی میگفتن باید یه طناب ببندی بهش که فقط از دست مامانش در نره سمت خیابون ! یا جی پی اس بذاری تو لباسش

ولی خاطرم هست پسر دختر خالم اینقدر معضلش جدی بود که به شوخی میگفتن باید یه طناب ببندی بهش که فقط از ...

اره واقعا اینم همینه اون چند سالگی درست شد؟

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

اره بابا عادتت داده خانم خانما .ولی من تا چیزیو از نزدیک تن نکنم یا دست نزنم ب پارچه ش نمیتونم . دکت ...

شاید باور نکنید ولی من از زمان زایمانم تا الان دکتر زنان نرفتم ، باقی موارد هم فقط دندان پزشک در حد ضرورت ، حتی برای سرماخوردگی و حتی کرونا که گرفتم از دوستم که پزشک بود تلفنی دارو گرفتم 

اره واقعا اینم همینه اون چند سالگی درست شد؟

اون زمان حدودا سه ساله بود، دیگه نهایت تا چهار سالگی عاقل شد ، الآنم ماشاالله چه پسر عاقل و فهمیده ای شده ، برا مامانش آشپزی هم میکنه، فسقلی رانندگی هم می‌کنه 🤕