2777
2789

منو شوهرم بعد چند ماه دوستی باهم ازدواج کردیم و عاشق هم بودیم شوهرم تو گذشته اش تو ۱۹؛۲۰سالگی با دختر خاله اش دوست بوده و انگار بهش خیانت  کرده و اینم باهاش تموم کرده حالا این دختر خاله هه خیلی تو زندگیم کرم میریزه پارسال تو ختم مادر بزرگ شوهرم اومده بود ب برادر شوهرم گفته بود ک نوز من میخامسو چرا با این ازدواج کردو من الان باید جای این باشمو از این حرفا اونم ب ما گفت توراه خونه بودیم بعد پدر شوهرم نذاشت برم حال دختره رو بگیرم و تا اینکه دیشب پسر خاله ی شوهرم گفت ک مثل اینکه مریم گفته میخوام برم برای شوهرم دعا بگیره  حالا شوهرم میگه فک کنم اینکارو کرده چون من تو فامیل تو زن دوستی معروف بودم ولی الان همش با من درگیره رفتارش خیلی  یهویی عوض میشه یهویی انقدر سرد میشه ک انگار ازم متنفره یهو انقدر مهربون میشه همش از سرو کولم میره بالا نمیدونم الان چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنید 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به دعا احتياج نيست همين كه شوهرت بدونه يه زن ديگه بهش علاقه داره و تو نخشه  خود به خود گا ...

اخه دختر عمه اشم قبلش انگار بهش ابراز علاقه کرده و بعد میبینه شوهرم اقدامی نمیکنه ازدواج میکنه ولی الان هر جا ک هست مام اونجا باشیم دختره انقدر نگاه میکنه ب شوهرم هر جا میره میره نزدیکش وایمیسته هی میخواد باهاش حرف بزنه اینم هی میاد خونه ب من میگه اونم هست 😭😭😭 خیلی حالم بده

فکر میکنی دعا گرفتن براتون؟

نمیدونم ولی با حرفای شوهرم شک کردم چون مثل اینکه خاله ی شوهرم  یه دعا نویس قدر میشناسه ک کارگر شوهرشه و این پسر خالهواش گفت ک مریم گفته میخوام برم پیش قدرت برای شوهرم دعا بگیره 😶