2777
2789
عنوان

تروخدا نترکونید

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 67 پست
مگه نباید اجازه پدر باشه

مگه خواستگار نیست؟ مگه نمیخواد یه عمر باهات متعهدانه زندگی کنه؟ خب اگه خیلی راست میگه بیاد از بابات اجازه تو بگیره

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب بخدا از بس بهش گفتم ب جون مامانم ب جون بابام اشکم در اومد برای اولین بار بعد از این همه سال

اگر دوستت داشت این جوری تو رو در فشار نمیزاشت 

تو رو خدا اجازه ندیا

اگر دختری بودی که قبلا رابطه داشتی مهم نبود زیاد

ولی تو وضعیتت فرق میکنه

مگه خواستگار نیست؟ مگه نمیخواد یه عمر باهات متعهدانه زندگی کنه؟ خب اگه خیلی راست میگه بیاد از بابات ...

بابام بخاطر کارش رفته ی شهر دیگه حدود دو هفته دیگه میاد احتمالا

میگفت اره من فقط منتظرم بابات بیاد تا خاستگاریتو کنم ولی مطمئنم این حرفش چرت و پرته

بعدشم بخاد خواستگاری کنه مطمئنم بابام شر ب پا میکنه میگه تا 30 سالگی اسم ازدواج نباید بیاری تو باید موفق شی بعد ازدواج

بابام بخاطر کارش رفته ی شهر دیگه حدود دو هفته دیگه میاد احتمالامیگفت اره من فقط منتظرم بابات بیاد تا ...

بابات راست میگه عزیزم

درس بخون و برو سرکار 

موفق شو و دستت توی جیب خودت باشه

از من به تو نصیحت 

به امید مردم جماعت آینده خودت رو خراب نکن

پارتنر قبلیش ی زن بیوه بوده

خب میگم که....زنه باکره نبوده

ولی تو وضعیتت فرق میکنه

خودت رو واسه هوس و نیاز جنسی این پسر کثیف نکن

اصلاااا الان خواستگاری هم بیاد

این مرد به درد ازدواج با تو نمیخوره به خدا

عقلش کمه

اگر دوستت داشت این جوری تو رو در فشار نمیزاشت تو رو خدا اجازه ندیااگر دختری بودی که قبلا رابطه داشتی ...

به همون خدای بالاسر اشک منو الان پنج ساله کسی ندیده

ولی امشب بخاطر ی پسر جلوی خودش اشکم در اومد

میگفت گریه نکن مگه چیگفتم هی میگفت تو حاضری من بهت خیانت کنم💔

به همون خدای بالاسر اشک منو الان پنج ساله کسی ندیدهولی امشب بخاطر ی پسر جلوی خودش اشکم در اومدمیگفت ...

خاک بر سرش

مگه انسان نیست

اومدیم زنش شدی یه مدت نتونستی رابطه جنسی داشته باشی...مریض شدی یا حامله شدی یا...

اون موقع هم میخواد خیانت کنه؟؟؟؟؟؟؟

بهش بگو من تن به چنین کاری نمیکنم...تو هم اگر منو دوست داشته باشی قبول میکنی

بگو بیا بریم پیش مشاور هر چی گفت قبول میکنیم

تجربه نشون داده فکری به ذهن انسان بیفته انجام میشه

حالا من و هزار تا کاربر دیگه خودمونو اینجا جر بدیم

بخوای کار خودتو کنی میکنی

فقط بدون که در هر لحظه و هر جا وقتی فکر گناه به سرت زد خدا هست

مذهبی و غیر مذهبی نداره 

خدا برای همه خداست

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

تجربه نشون داده فکری به ذهن انسان بیفته انجام میشهحالا من و هزار تا کاربر دیگه خودمونو اینجا جر بدیم ...

مخصوصا اینکه دبیرستانیه و طرف ۲۰ سال ازش بزرگتره

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم