2777
2789
عنوان

آپتامیل یا نان؟؟؟

66500 بازدید | 26 پست

سلام مامانای گل

یه سوال داشتم شیرخشک نان بهتره یا آپتامیل؟؟؟

من پسرم شیرخشکیه و اپتامیل میخوره اما زیاد وزن نمیگیره؛دخترخالم میگف آپتامیل برای بچه های اسهالیه!!!!!!!!واسه همین بچت وزن نمیگیره بهش نان بده

من اوایل بهش نان میدادم خیلی اذیت میشد و همش گریه میکرد اما آپتامیل اینجوری نیس...

حالا موندم چیکار کنم؟؟؟؟کدوم یکی بهتره به نظرشما؟؟؟؟

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اوایل نان دادی و کوچولوت اذیت شده دلیلی نداره دوباره بخای امتحاتش کنی

اتفاقا برادرزاده ی من اپتامیل میخورد و وزن گیریشم عالی بود

همینو ادامه بده 

نی تیت دختره یاپسر؟

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊
اگه اوایا نان دادی و کوچولوت اذیت شده دلیلی نداره دوباره بخای امتحاتش کنی اتفاقا برادرزاده ی من اپت ...

پسره

وزن گیری خوبی نداره مرکز بهداشت همش غر میزنه

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
شیر بچه رو عوض نکن  من از بدو تولد نان دادم

منم اوایل میدادم خیلی اذیت میشد 

دختر اولم نان مبخورد خیلی خوب بود.اما این دومیه رفلاکس داره،نان همش بالا میاورد.منن ترسیدم بهش نان ای آر م ندادم.موندم بین ببلاک ای ار و بیومیل ای ار کدوم بهتره؟

التماس تفکر
دختر اولم نان مبخورد خیلی خوب بود.اما این دومیه رفلاکس داره،نان همش بالا میاورد.منن ترسیدم بهش نان ا ...

بچه منم نان بهش نساخت

ولی نان اچ آ میدم خوبه اذیت نمیشه و وزنش هم خوبخ

لطفا واسه حاجت روایی من یه صلوات بفرستید ممنونم
من انقدر واسه این دومیه شیرخشک عوض کردم   طفلی بچم

الان بهش چه شیری میدین؟؟

یه سوال دیگه:دلیل شیرخشکی شدن بچه هاتون چیه؟؟؟