2777
2789
عنوان

آپتامیل یا نان؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 66500 بازدید | 26 پست
یه سوال دیگه:دلیل شیرخشکی شدن بچه هاتون چیه؟؟؟

من دوقلو داشتم وبعد از مدتی کلا شیر خودمو قطع کردم فقط شیر خشک دادم

عدم وزن گیریش میتوته بخاطر کم شیرخوردنش باشه روزانه چنبار بهش شیر میدی؟ 

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊
من دوقلو داشتم وبعد از مدتی کلا شیر خودمو قطع کردم فقط شیر خشک دادم عدم وزن گیریش میتوته ب ...

تقریبا 5،6 بار اونم 4 تاپیمانه فقط کلا زیاد نمیخوره

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بهش چه شیری میدین؟؟

بعد از اینکه فهمیدم رفلاکس خفیف داره،ببلاک ای ار دادم خیلی خوب بود اصلا بالا نمیاورد.ولی شکمم خیلی شل بود.ترسیدم عوض کردم.بیومیل ای ار دادم.باز یکم بالا میاره.مثل ببلاک خوب نیست.

یه جایی خوندم ببلاک فقط چند روز اول شکمو شل میکنه بعدش سفت میشه.نمیدونم دوباره ببلاک بدم یا نه؟

التماس تفکر
من شیرم خیلیییی کمه.بچه اولم شیرخشک میخورد یکمم شیر خودم.ولی دومیه چون نارس بود همونم خوب نگرفت و خش ...

خانمی شما ازاول به نوزادنارستون شیرخشک دادین؟اصلا شیر خودتونو ندادین منم شیرم کمه یعنی باشیر خشک بچه وزن میگیره بدون شیرمادر؟

دختر اولم نان مبخورد خیلی خوب بود.اما این دومیه رفلاکس داره،نان همش بالا میاورد.منن ترسیدم بهش نان ا ...

ببلاک ای آر غلیظتره اگه رفلاکسش شدیده اینو بده. نه اگه خفیف ه بیومیل و بده

سلام عزیزم به نظر این یا اون بستگی نداره چون یه شیر خشک که به یک بچه ساخته اصلا تضمینی نیست که به یک بچه دیگه هم بسازه . من خودم آپتامیل میدم اما آپتامیل خارجی . چون اولش ایرانی از این داروخونه ای ها دادم بهش نساخت اما با دکتر که مشورت کردم گفت آپتامیل خارجی بده منم الان میدم واقعا عالیه خیلی هم تو وزن گیری هم کمک کرد . فقط عزیزم یه نکته ای بگم که اگر قصد خرید شیر خشک خارجی داشتین خیلی خیلی مراقب باشین چون این شیر خشک های خارجی خیلی کمیابه و قیمتش هم بالاس برای همین فروشنده کلاه بردار زیاد داره . من خودم یکی دو بار از اینستا خریدم سرم کلاه گذاشتن یکیشون کلا نفرستاد اون یکی هم تاریخ انقضا گذشته بود با خدا خیرش بده یکی از ماما رو تو همین نی نی سایت یه فروشگاه اینترنتی معرفی کرد به اسم مادرآن من الان حدودا یکساله ازشون خرید میکنم راضی هستم . البته در کل به نظرم شما با یه پزشک درباره ی عوض کردن شیر خشک مشورت کن  . حالا من لینک این فروشگاهه اون صفحه ای که من آپتامیل میخرم و میذارم اینجا شاید بدردتون بخوره https://madaraan.ir/خرید-شیرخشک-آپتامیل/

سلام.من نوزادم دو ماه ویه هفش تقریبا از یه ماهگی شیر خشک دادم بهش اولش یه هفته ابتامیل دادم بعد گفتن نان بهتره منم نان دادم الانم تا میخواد دستشویی کنه گریه میکنه چیکار کنم من