2777
2789
عنوان

برای خواهرشوهرم خواستگار میاد چرا گفتن من تو خواستگاریش نرم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 3710 بازدید | 155 پست

باز وقتی نظرات تموم شد تو این تاپیک 

به نظرم یه بار دیگه با دقت بخون و تعداد لایک و کامت های موافق و مخالف رو بررسی کن بعد تصمیم بگیر و قضاوت کن 

چون خیلی ها مثل خود من ، دوست ندارن تا قطعی قطعی نشده نزدیکا بدونن عزیزم😘🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیراصلا چرا باید تو خواستگاری غیر دختر و پسر و پدر مادرشون کسی دیگه ای هم باشه؟ به نظر من برادر ...

در اون صورت نباید به شوهرمم میگفتن،نه که بگن خودت بیا زنت نه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

خیلی ببخشید که اینو میگم 

ولی شاید بهتون اطمینان ندارن شاید فکر میکنن دهن لق یا خبرچین هستید یا نمیدونم دوبه هم زن 

ببینید چه احساسی بهتون دارن با توجه به این میگم که جاری تون خبر داره و شما نه 

شایدم اونو بیشتر از شما بی دلیل دوست دارن 

من اینجا دلم شکست تورو نمی‌دونم 💔یادمه با شوهرم مشکل داشتیم ی اتفاقی برای شوهرم افتاد خانواده ش درم ...

جآری خواهرم بزرگتر و فامیلشون هست صد 

درصد حرفهایی که به اون میزنن به خواهرم نمیزنن .و واقعا لین موضوع دلخوری نداره ‌ما چهار تا خواهر هستیم  گاهی اوقات یه موضوع  و رازهایی  برای دردودل بهم میگیم که اون یکی روحش خبر نداره و هیچوقت هم گله ای حتی تو دلمون  نمی‌کنیم 

چقدر عقده ای و بی ادبی،معلومه زنداداشت خیلی چزوندتت

زن داداشم مثل تو فضول پرو پر توقع  هست و تو هر کاری بهش مربوط نیست سرک می‌کشه ولی من بلدم چطور تو کف بذارمش مثل تو که تو کف موندی الان 

نمیدونم چرا حس میکنم بهم بی احترامی شدهبه مامانم الکی گفتم این اتفاق برای دوستم افتاده،مامانم گفت کا ...

من ۵ تا برادر دارم و برا خواستگاریم هیچ کدوم نبودن یعنی نگفتیم اصلا نمی دونستن  برا ازمایش به داداش بزرگم گفتیم که همراهم بود بعد بعله برون به همه گفتیم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

مادرشوهرم شوهرمو محبور کرده گفته باید باشی،اما زنت نباشه

خوب چه اشکال داره 

همسرت به عنوان برادر بره

به نظرم اصلا حضور عروس تو مراسم خواستگاری لزوم نداره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خواستگاریه هیچی معلوم نیس من به عنوان مادر پسر دم بخت دوست ندارم هر بار خواستگاری میرم تموم ایل و تبارشون باشن فقط روزای اول دختر و خانوادش رو ببینم کافیه اونقدر شلوغ نشه که نتونی ۲ کلام از زندگی بچه ها بگی   شاید نشد  نمیشه که

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

تو این تاپیک فهمیدم دلیل این همه تاپیکای مادرشوهر خواهر شوهری و زنداداش چیه .تعجب می‌کنم چجور خودتون که زن هستید عروس رو جز خونواده نمیدونید.من با رسم و رسوم خونواده شوهر استارتر کاری ندارم.ولی بهتره از اول آدم اینقدر به خودش ارزش بده که اون خونواده بفهمه وقتی پسرش با دختری ازدواج میکنه اگه پسرشونو میخوان باید زنشم در کنارش بخوان.یعنی چی که عروس جز خونواده نیست.بخدا تعجب کردم تو این تاپیک.

همه میگن کار خانواده شوهرت اشتباه بوده،واقعا نمیدونم چی درسته چی غلطولی دلم میخواد کلا نرم بله برون ...

اگه نری برچسب حسادت بهت می‌میچسبونن کسی نمیگه شما توقع داشتی خاستگاری دعوتت کنن چون واقعا از نظر من یکی که اگه دعوتت هم میکردن برای خاستگاری نباید میرفتی و عذری بهانه ای میاوردی شما فقط باید برای جشن ها حضور داشته‌ باشی و برقصی و خوشی کنی همین 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

جلسه اول آشنایی و خواستگاری هستیا دختر پسر از قبل آشنا هستن؟

نمیدونم

حس میکنم آشنا بودن،چون مادرشوهرم از ۱ماه پیش شروع کرد عوض کردن وسایل خونه ش،همجا رو نو کرد،خواهرشوهرمم لباس سفید مجلسی داد براش دوختن،انکار دوست بودن باهم،ولی نمیخوان ما بدونیم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی