2777
2789
عنوان

برای خواهرشوهرم خواستگار میاد چرا گفتن من تو خواستگاریش نرم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 3708 بازدید | 155 پست

تجربه ای که از اطرافیانم و خودم داریم اینه که :

معمولا تا چیزی قطعی نشه به هیچ کس نگیم 

چون اگر یک هزارم درصد چینی اموری اُکی نشه ، ممکنه خبرش تو فامیل پخش بشه 

کار خوبیه 

شما هم حتمی برای خودت این کار رو بکن عزیزم 

تو هیچ اموری تا قطعی نشد به نزدیک ترین افرادت ( جز پدرو مادرم و شوهر ) نگو 🩷

من اینجا دلم شکست تورو نمی‌دونم 💔

یادمه با شوهرم مشکل داشتیم ی اتفاقی برای شوهرم افتاد خانواده ش درمورد اون اتفاقی ک برای شوهرم افتاده بود پیش جاریم حرف میزدن ولی ب من نمیگفتن چهار سال از اون روزا میگذره و من هنوز یادم میوفته و عمیقا دلم میشکنه💔💔💔

خدا از همه شون نگذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میام نینی سایت تازه میفهمم دلیل بعضی رفتارها توقعات بیجا زن داداشم چیه واقعا چقدر گستاخ پرو هستین حریم شخصی آدما حفظ نمیکنید نمی‌خواد بگه خب هنوز هیچی نشده شاید میشناسن که بهتون نمبگن  بهم نزنید شایدم چشاتون شوره 

تو خواستگاری خواهرشوهرم  نصف بیشتر خواستگاری مادرشوهرم داشت از خودش تعریف میکرد که چقدر مادرشوهر خوبی واسه من بوده(واقعا هم هست) بعد به من نگاه میکرد که تایید کنم منم لبخند میزدم و تایید میکردم.  وقتی هم رفتن بهم میگفت چرا حرف نزدی از ما تعریف کنی.   بابا تو خواستگاری بزرگترا حرف میزنن من اون وسط چی بگم آخه😂

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
بنظرم برای بله برون و بقیه جشناش نرو تا بیان مغذرت خواهی کنن خیلی زشت بود بشما نگفتن

الان شما جدی اینو گفتی؟ ما اگه تو خاستگاری برادرام ببینیم خانواده‌ دختر اندازه نامزدی مهمون دعوت کردن خوشمون نمیاد بلاخره حرفایی گفته میشه توافق هایی صورت میگیره که دوست نداریم بقیه هم بشنون

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

مگه خواستگاری قشون کشونوالا دوتا برادر ها هم زیادن

مادرشوهرم شوهرمو محبور کرده گفته باید باشی،اما زنت نباشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

وقتی میام نینی سایت تازه میفهمم دلیل بعضی رفتارها توقعات بیجا زن داداشم چیه واقعا چقدر گستاخ پرو هست ...

چقدر عقده ای و بی ادبی،معلومه زنداداشت خیلی چزوندتت

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

از اینکه تو رو نگفتن گلایه ای نیست به نظر منم برا خواستگاری لزومی نداره

ولی چون جاریت گفتن بیاد تو رو نه یه جوری هس. جاریت بزرگتره؟

البته تو خانواده شوهرم یکی از جاریا تو همه مراسما هس.کسی خم ناراحت نمیشه برامون عادی هس‌ . حتی تو خواستگاری من این‌جاریم بود بقیه نبودن‌

البته ما تعدادمون زیاده نمیشه همه برن

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷