2777
2789

دیگه میگفت انقدر حالم خراب شد پاشدم هرچقد دعا و لوح کوچیک فلزی و نعل اسب و کاغذ و کیف و وسایل اینجوری داشتمو جمع کردم نزدیک پنج شیش تیکه بوده 

که میگفت بقیه دعاهارو هی تو جابجاییا گرفتاریا گم کرده بوده 

همبناکه مونده رو میگفت از توخونه زندگیم جمع کردم حتی تحمل نکردم تواب روون بندازم همرو باتف و لعنت به این دعانویسای خدانشناس از پنجره پرت کردم بیرون 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفت تقریبا سال ۹۳ اینا بوده که میگه عصبانی شدم اعصابم دیگه خیلی بهم ریخته بود .دخترش برگشته بود عق ...

چقدر سخته واقعا ،ادم فکرشو میکنه داغون میشه خداکمکش کنه

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

میگفت کاغذارو کردم تویه بطری اب معدنی پرکردم اب درشو سفت بستم پرت کردم ته کوچه از پنجره 

فلزاهم پرت کرده و جالبه میگفت یه قفل کوچیک که روش دعاحک شده بود گرفته بودم خودشم یادش نبود واسه چه کاری بوده میگفت قفله رو بعداز چند سال کلیدشو انداختم توش قفلو باز کردم حودشو یه ور پرت کردم کلیدشو یه ور و خیلی عصبانی بوده و بانفرت انجام داده میگفت عمیقا خودمو تف لعنت میکردم که انقد پول میدادم تواوج بدبختیام و سرسوزنی یدووووونه از دعانویسا کار حسابی برام نکرد 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

سال۴۲ازدواج کرده سال ۹۳ دخترش عقد کرده؟تاریخ اشتباه نزدی؟؟من فکر نمیکردم سال۴۲هم معتاد اینجوری داشته ...

۹۳ دخترش عقد نکرده 

میگم دختره دیگه اونموقع سرزندگیش بوده عزیزم .

نه زمان قدیمم بوده بابابزرگ خودم فقط تریاک میکشید کلا خونه زندگیو ول کرد رفت چند سال 

خلاصه که بچه ها بقران واقعا دارم میگم بعد ازون جوووری زدگیش اروم شده بوده و کم کم مشکلاش حل میشد که البته کامل جبران نشد ولی ببینید اگه بگم واقعا میگید سرکاریه یا عین فیلمای ایرانی یهو همه خوب شده ولی همه خواهرشوهرامم میگفتن یهو ورق زندگیش برگشته بود 

بقران قسم میخورم 

۹۳ دخترش عقد نکرده میگم دختره دیگه اونموقع سرزندگیش بوده عزیزم .نه زمان قدیمم بوده بابابزرگ خودم فقط ...

آهان .اون دیگه خیلی وضعش خراب بوده چون زمان قدیم کشت تریاک آزادبوده و دردسترس

خلاصه که بچه ها بقران واقعا دارم میگم بعد ازون جوووری زدگیش اروم شده بوده و کم کم مشکلاش حل میشد که ...

خوب دیگه همین طلسمات دست وپاش بسته بوده بعدش دیگه شر اون سحروجادوها کم شده زندگیش به روال عادی برگشته

پسرش اومد مادره رو پیداکرد مترجم شده بود و میرفت خارج از کشور و میومد ببیتید انقد برای مادرش پول میفرستاد که توهمین هفت هشت سالی که ماددرشو پیداکرده باورتون نمیشه خاله شوهرم چقدر مغازه سمت خاور شهر تهران و چند تاااااا خونه خریده وضعش توووووپ 

دخترشم بامادرشوهرش زندگی میکرده از اول زندگیش ولی اون خوشبخت بود خداروشکر ولی خاله خیلی بیماریش بهتر شد دکترش گفته بعنوان یه رماتیسم ساده نگاش کن فوق العاده بهتر شده خیلی حالش خوبه 

فقط شوهرش دیگه پیدانشد دیگه 

وگرنه میگه از وقتی دعاهارو ریختم رفت و دیگه سمتش نرفتم ارامش عجیییییبی اومده توزندگیش نه کابوسی نه چیزی خودش میگه حال دلم خوبه ارومم