2777
2789
آهان .اون دیگه خیلی وضعش خراب بوده چون زمان قدیم کشت تریاک آزادبوده و دردسترس

اره من یادمه کوچیک بودم گوله گوله میریخت توچای هم میزد میخورد بخداهمیشه بوی تریاک میومد خونسون

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

سال۴۲ازدواج کرده سال ۹۳ دخترش عقد کرده؟تاریخ اشتباه نزدی؟؟من فکر نمیکردم سال۴۲هم معتاد اینجوری داشته ...

چرا عزیزم، بعضیا باهمون تریاک جوری کارتن خواب میشدن که صدتا مواد صنعتی نمیتونست اونجوری داغونشون کنه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب دیگه همین طلسمات دست وپاش بسته بوده بعدش دیگه شر اون سحروجادوها کم شده زندگیش به روال عادی برگشت ...

برام عحیبه که فقط با بیرون ریختنشون خنثی شدن انگار 

یا موجودات نامبارک دوبر خاله بوده بخاطر دعاها؟ 

گیجم ولی خوشحالم براش

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

بقول مادربزرگم دعا، دعامیاره. کسی که برای مشکلش بره سمت دعانویس، شاید موقتا اون مشکلش حل  بشه ولی بعدش مشکلات بزرگتری میاد سراغش که باید برای اونا بره سراغ دعانویس و این قصه هی ادامه پیدا میکنه تا وقتی که طرف کاملا به خاک سیاه بنشینه. دعا نکبت میاره...دقت کرده باشید همه دعانویسها تو فقرو فلاکت و نکبت و سیاهی زندگی میکنن. کاش مردم میفهمیدن رو اوردن به دعانویس، یعنی قبول نداشتن قدرت خدا، یعنی شرک. و خدا از اینجور آدما نمیگذره. روزگارشون سیاه میشه

هیچی حالیشون نیست خداازشون نگذره فقط چاپیدن بدبختو 

بقول مادربزرگم دعا، دعامیاره. کسی که برای مشکلش بره سمت دعانویس، شاید موقتا اون مشکلش حل بشه ولی بع ...

فوق العاده کامل و قشنگ 

صدافرین به تربیتتون

برام عحیبه که فقط با بیرون ریختنشون خنثی شدن انگار یا موجودات نامبارک دوبر خاله بوده بخاطر دعاها؟ گی ...

عزیزم با اون دعاها، اجنه زندگی خالت و تسخیر کرده بودن، بازم خداروشکر که بادور ریختنشون نجات پیدا کرده. بعضیا تا ابد درگیرن

چرا عزیزم، بعضیا باهمون تریاک جوری کارتن خواب میشدن که صدتا مواد صنعتی نمیتونست اونجوری داغونشون کنه

واقعا؟نمیدونستم آخه من فقط بامواد صنعتی دیده بودم تر یاک روماخیلی خطرناک نمی‌بینیم البته مثل صنعتیا

واقعا؟نمیدونستم آخه من فقط بامواد صنعتی دیده بودم تر یاک روماخیلی خطرناک نمی‌بینیم البته مثل صنعتیا

تریاک ها خیلیاشون خالص نیستن، آشعال قاطیشونه. بعدم اگه تو مصرفش زیاده روی بشه و تغذیه مناسب نباشه خیلی بد میندازه طرف و. دندوناشون زرد میشه، لاغر میشن، و خیییلی طاهرشون ناجور میشه.

تریاک ها خیلیاشون خالص نیستن، آشعال قاطیشونه. بعدم اگه تو مصرفش زیاده روی بشه و تغذیه مناسب نباشه خی ...

آره دقیقا. من سال گذشته توباغچه خونه کاشتم شوهرم همه رو ازریشه درآورد   من برای درمانی واسه بابام میخاستم