2777
2789

خانما طبق تاپیک قبلیم که دلیلشو نوشتم با مادرشوهرم سرسنگینم اونم بی دلیل و این رفتارای زشت اول از اون شروع شد

با بقیه اعضا خوبم

خلاصه امروز برادرشوهرم و جاریم از راه دور میان اینجا چند روزی و مادرشوهرم صبح زنگ زده به شوهرم و حالشو جویا شده و دعوتش کرده(گفت بیا بالا خونه ما) حتی نگفت تو با خانمت بیاین

الآنم همسرم میخواد بره نمیدونم چکار کنم برم یا نرم یا اصرار کنم همسرمم نره؟

از سمتی هم جلو اونا زشته یعنی جاریم حسوده و همیشه میخواد از من نزدیک تر باشه به اونا

از سمتیم مادرشوهرم بارها اینکار زست رو در حقم انجام داده و اینبار سرسختم که به خودش بیاد

از سمتیم میگم بزارم غروب پدرشوهرم اومد برم خونشون فقط به احترام اون و شوهرم

نظر سما چیه چجوری سیاستمو حفظ کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر وجود هم عروست اونم باشخصیتی ک ازش گفتی،خوب نیس شوهرت بره تو نری.ب قولی دشمن شاد میشی

بنظرم برو ولی بامادرشوهرت در نهایت احترام کاملا سرسنگین باش.

بابقیه هم بگو بخند ک مادرشوهرت متوجه بشه که فقط بااونه که سنگینی

معمولا خانواده زنگ میزنن ب پسرشون و‌میگن بیانمیان تک تک نام ببرنوقتی همسرت دعوته حتما تو هم دعوتی دی ...

بی احترامیه از نظر من 

چون تو تاپیک قبلیم گفتم حتی مادربزرگ همسرم برا دیدن همسرم اومد اما حتی به من که تو ساختمون بودم خبر نداد گذاست شوهرم از کارش برگرده ساعت دوازده گفت بیا پایین :/

شوهرت این وسط سیب زمینی هست؟ 

یعنی متوجه نیست مادرش تو رو دعوت نگرفته 

جاری منم با مادرشوهرم قهر بود دعوا شون شده بود مادرشوهرم زنگ زد پسرش رو دعوت کرد برادرشوهرم برگشت کفت زن و بچه ام چی ؟اونم کفته بود من تو رو میگم اونا با خودشونه بیان بیان نمیان نیان ،برادرشوهرم نیومد گفت هرجا من هستم زنمم باید بیاد 

مادرشوترم وقت شام دوباره زنگ زد با زن و بچه ات شام بیایید اینجا

اوندن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اگر واقعاً منظورشون از دعوت فقط همسر شما بوده خب برا چی بری خودتو سبک کنی و به زور دعوت کنی ،جاریتم از خوشحالی پر دربیاره و خودشو براشون بکشه ، شما زندگی خودتو داشته باش چکار به جاری داری خوشحال بشه یا نشه