2777
2789
عنوان

امروز برم خونشون یا نه چون با مادرشوهرم قهرم نظرتونو بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 57 پست
بی احترامیه از نظر من چون تو تاپیک قبلیم گفتم حتی مادربزرگ همسرم برا دیدن همسرم اومد اما حتی به من ک ...

خب پس خودت ب نتیجه رسبدی ک بی احترامیه،پس نرو

بزار شب یاهمون موقه ک گفتی پدرشوهرت میاد برو

نرو ب جاش جاریتو دعوت کن خونت خوب و خوشحال باش

تاحالا دعوت نکردم اینجاها رسمشون اینجوری نیست الآن دعوت کنم بدتر شک میکنن که چرا یدفعه دعوتش کردم

بعدشم جاریم به من زنگ نمیزنه منم زنگ نمیزنم در ارتباط آنچنانی نیستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا دعوت نکردم اینجاها رسمشون اینجوری نیست الآن دعوت کنم بدتر شک میکنن که چرا یدفعه دعوتش کردمبعد ...

من جای تو باشم نمیرم 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

کاش همه مردا برادر شوهر شما میشدن

کاش شوهر منم یک ذره مثل برادرش بود 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

به شوهرت بگو بعد از نهار بره بهش بفهمون جایی که زنش حرمت نداره نره حالا به خاطر دیدن داداشش بعد از نهارم میتونه بره

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

گفتن رو میگم احتمالش گمه که نره چون برادرش رو بعد مدتها میخواد ببینه حس میکنم ظلمه من باعث بشم نبینه ...

پس به شوهرت بگو به مادرش بگه به تو هم بگه بیایی وگرنه خودش هم نمیره 

قبول مرد هیچ مادرش نکرد هیچ کدوم نریذ 

فرداش خودتون دعوتشون کنید خونتون

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

شوهرت این وسط سیب زمینی هست؟ یعنی متوجه نیست مادرش تو رو دعوت نگرفته جاری منم با مادرشوهرم قهر بود د ...

والا شوهرم این چند وقت بخاطر من نرفت خونه مادرش و فقط کم تلفنی باهم صحبت کردن

به من گفت مادرم بهت سلام رسوند

راستش من بیرون بودم و آخر مکالمشون رو نتونستم کامل گوش بدم شاید همسرم از خودش در اورد که ارتباطمون درست بشه

پس به شوهرت بگو به مادرش بگه به تو هم بگه بیایی وگرنه خودش هم نمیره قبول مرد هیچ مادرش نکرد هیچ کدوم ...

اینا بعد مدتها میان معمولا این دو روز کامل خونه مادرشوهرم هستن من اینارو تا حالا اینجوری دعوت نکردم

اینارو دعوت کنم بعد مادرشونو بزارم خونه خودشون بمونه؟

بد میشه