2777
2789
عنوان

دوستان ب دادم برسید خدا خیرتون بده

152 بازدید | 22 پست

تو رو خدا در حد حداقل دو کلمه کمکم کنید ،همش گریه و بغض شده وقتی خونه نیست😔😔😔

وقتی خونه اس خودم شاداب و فیلم و بازی با بچه و کار خونه و رسیدن به خودم و... مشغول می‌کنم اما امان از دلم...

الان ۷ روزه با شوهرم قهریم ،دعوامونم سر اینکه صندلی خورد به دیوار نه صندلی چیزیش شد نه دیوار ولی شوهرم هر چی از دهنش دراومد به من گفت ،بهم گفت این خونه منه ،مراقب کارها و رفتارات باش و ...منم گفتم از صبح تا شب تو این خونه زحمت میکشم خونه منم هست اونم طبق معمول سرم داد زد که ببین زبونتم درازه و... اگه دلت خونه میخواد برو خونه پدرت اونجا خونه تو ،هر بار موقع دعوا اسم جدایی و طلاق میاره 

من با شما و مشاورم صحبت کردم همگی گفتید من بد عادتش کردم باید صبور باشم تا بفهمه وقتی مقصره بیاد دلجویی کنه 

بچه ها حرف من اینه ،شوهرم خیلی بد رفتار می‌کنه این هفت روز اصلا محلم نمیزاره 

یه چند روز شام با من سر سفره نمینشست غذا بخوره اما دو شبه میاد اما خیلی نادیده میگیرتم و مدت طولانی قهر بودن هم براش افتخاره 

بچه ها من چیکار کنم واقعا دارم اذیت میشم ،بچه آزمون بغل می‌کنه و بوی می‌کنه بازی می‌کنه همه با صدای بلند و نسبت به روزهای عادیمون این رفتار بازی و توجه به بچمون چندین برابر شده 

من چیکار کنم آخه ،هی داره کش میاد این دعوا ،دفعات قبل من خیلی میرفتم نازش می‌کشیدم ،تا سه روز فقط التماس و ناز کشیدن بود کارم حتی به قلقلک دادن کارم رسیده بود آخرم وقتی آشتی میکرد هم سر سنگین بود هم من خورد شده بودم 

من چیکار کنم ،تو رو خدا حداقل دو کلمه کمکم کنید ،قلبم داره میترکه ،همش میخام اون خونه نباشه یه دل سیر گریه کنم

شوهر منم اوایل ازدواج این شکلی بود و منم هی میرفتم نازشو میکشیدم دیگع از ی جایی ب بعد قهر ک میکرد انقد من درگیری شغلی و درسیم زیاد بود از خدامم بود 

دیگه خودشو جمع کرد دید قهر کنه نه تنها نازشو نمیکشم هر لحظه هم ممکنه ول کنم برم و از قهراش اذیت هم نمیشم 

ببین قربونت برم 

بله باید تعادل رو رعایت میکردی نصف مواقع تو دلجویی میکردی نصف دیگش میذاشتی اون این کارو انجام بده

حالا که شد

چیکار میخوای کنی؟

خوشت میاد زندگی رو برای خودت زهر کنی؟

آشتی کن خودت پا پیش بذار زندگی زناشویی این حرفا رو نداره

خشت اول رو کج گذاشتی و دیوارت دیگه کج رفته چاره چیه 

تو خودت پا پیش بذاری بهتره یا اینطوری پریشون و آشفته باشی؟

تلاش کن مواقعی که آشتی هستین و رابطتون خوبه این اخلاقشو درست کنی 

نه موقع قهر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یکسال هم که طول بکشه باید صبر کنی محلش نده ... حمام ررو موهاتو باز بزار یکم ارایش کن لباس باز بپوش همون موقعی ک میدونی میاد خونه از قبلش اهنگ بزار خودتو بچه برقصید ب اونم محل نذار تو اونو کم محل کن ... تو سوارش شو ..‌ تو با بچه بلند بلند بازی کنن و بگو بخند اون ..‌ تو اونو تحت تاثیر بزار ... چرا میذاری اون لهت کنه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
شوهر منم اوایل ازدواج این شکلی بود و منم هی میرفتم نازشو میکشیدم دیگع از ی جایی ب بعد قهر ک میکرد ان ...

این خیلی پروعه 

عمدا کارایی می‌کنه که من رو زجر بده و عزت نفس و اعتماد بنفسم خورد کنه

ببین قربونت برم بله باید تعادل رو رعایت میکردی نصف مواقع تو دلجویی میکردی نصف دیگش میذاشتی اون این ک ...

فداتشم گلم

معذرت میخواماا خیلی خیلی خیلی غلط کرده 

تا چند ماهم طول بکشه همینه که هست 

مردک بیشعور هر چی دلش میخواد بهم میگه ،خیلی خیلی غلط کرده

عزیزم بی محلی کن خودش میاد سراغتانگار که وجود نداره

چقدر آخه ؟!

صبح دو ساعت منتظر موندم بیاد صبحانه بخوریم ،البته کارهایی کردم که بفهمه مشغول کارام بودم بخاطر همین صبحانه نخوردن در حالی که اون باهوشه می‌فهمه بخاطر اون نخوردم 

اما نهار امروز و فردام گذاشتم تا بیاد 

اومد اصلا انگار من وجود ندارم با خنده و بغل و بوس ب بچمون میگ ،بیا صبحانه بخوریم بابایی💔😔

تا یکسال هم که طول بکشه باید صبر کنی محلش نده ... حمام ررو موهاتو باز بزار یکم ارایش کن لباس باز بپو ...

بخدا با این بشر دقیقا باید همین مدلی برخورد کرد 

لباس باز و صدای شادیم دقیقا عین خودش ،تنعا بی محلی کار ساز نیست رو این بیشعور

بخدا با این بشر دقیقا باید همین مدلی برخورد کرد لباس باز و صدای شادیم دقیقا عین خودش ،تنعا بی محلی ک ...

اره کلا خودت شوهرتو و نقطه ضعفاشو بهتر میشناسی کلا همه رو باهم روش پیاد کن محلش؟نده تا اون تنها بمونه بیاد سمتت

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
چقدر آخه ؟!صبح دو ساعت منتظر موندم بیاد صبحانه بخوریم ،البته کارهایی کردم که بفهمه مشغول کارام بودم ...

ببین چه موقع صبحانه چه نهار یا شام اومد مشغول خوردن شد شما برو بشین

اما بی محلی کن خودش کم کم درست میشه

من وهمسرش اگه باهم قهر باشیم دیگه نهار وشام 

جدا نمیخوریم