2777
2789
عنوان

دوستان ب دادم برسید خدا خیرتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله فرق می‌کنه ولی طی گذشت زمان مدت قهرش کم شده .میگم که منم اوایل با کوچکترین قهر اینقدر ناراحت میش ...

یعنی قبلاً همینقدر طول می‌کشید اشتیتون!؟بعد بخاطر ارزش قائل شدن به خودتو نرفتن برای منت کشید ست شد؟!

منم شوهرم اول زندگی خیلی باهام بد حرف میزد یجور می‌گفت ازت متنفرم و ازت بدم میاد فکر میکردم دیگه اصل ...

منم سرسنگینم اما این دفعه خیلی بد برخورد می‌کنه بقول معروف دو قورت نیمش باقیه

یعنی قبلاً همینقدر طول می‌کشید اشتیتون!؟بعد بخاطر ارزش قائل شدن به خودتو نرفتن برای منت کشید ست شد؟!

شده تا حدود ده روز قهر بوده سر موضوع خیلی بیخود .ولی اوایل من میرفتم آشتی و معذرت خواهی .الان حتی اگه خودمم مقصر باشم سرسنگینم باهاش تا خودش آشتی کنه .در واقع الان دیگه نقطه ضعفی ندارم دستش .با رفتارم بهش نشون دادم که نقطه ضعفی ندارم .میدونی مشکل من این بود که قبلا فکر میکردم زندگی بدون اون دیگه ممکن نیست.اما الان اینجور فکر نمیکنم

فقط با نرفتن به سراغش درست شد!؟طولانی ترین قهرتون چقدر بود !؟لطفا بهم بگو

آره .سراغش نرفتم و خیلی خونسرد بودم .یعنی یه جور بیخیال شدم دیگه نمی‌دونم چه پروسه ای طی شد که اینجور بیخیال شدم .شاید چون تو بحث خیلی حرفا میزنه و هیچ کدوم عملی نشده .یعنی فقط عصبانی بوده و به حرفی زده 

شده تا حدود ده روز قهر بوده سر موضوع خیلی بیخود .ولی اوایل من میرفتم آشتی و معذرت خواهی .الان حتی اگ ...

منم الان حس میکنم نیستش داره زندگیم یخ میزنه 

می‌دونی کلا مخالف بدون اجازه بیرون رفتنه ولی من امروز شدیدترین بی محلی ها رو از وقتی شناختمش ازش دیدم ،دیگه احساس خفگی میکردم ،بدون اجازه اش با بچهمون نیم ساعت رفتم بیرون ،چون واقعا داشتم از غم منفجر میشدم ،نمیدونم فک کنم گند زدم و بدتر شد قهرش ،اصلا نمی‌دونم  ،الان تو ذهنش چی میگذره😔😔💔

آره .سراغش نرفتم و خیلی خونسرد بودم .یعنی یه جور بیخیال شدم دیگه نمی‌دونم چه پروسه ای طی شد که اینجو ...

موقع عصبانیت هر چی میخواد میگه وای من از ته قلبش خبر دارم چقدر شادیمون براش مهمه ،اما نمیخام منت بکشم دیگ خسته ام خورد کردن و ناراحت کردن اش😔😔😔💔

همین حدود یکسال پیش .به خاطر گوشت قورمه سبزی یه دعوا راه انداخت .منم تا حدود ده روز سرسنگین بودم .تا آخر به شب خودش پیام داد گفت یا بیا باهم بریم بیرون یا وسایلم جمع کن من برم .من باور کن اینقدر عصبی بودم میخواستم وسایلش بریزم داخل ساک بدم دستش ببینم اصلا می‌ره یا نه

ولی باز به خاطر بچه هام کوتاه اومدم .خلاصه اون شب شام بردموم بیرون و وقتی برگشتیم من اون موقع گفتم یه قرمه سبزی این ارزشو داشت که ده روز اعصاب خوردی درست کنی

منم الان حس میکنم نیستش داره زندگیم یخ میزنه می‌دونی کلا مخالف بدون اجازه بیرون رفتنه ولی من امروز ش ...

نمی‌دونم شوهر من راستش رو بیرون رفتن تنهایی زیاد حساس نیست .ان شاءالله که کوتاه میاد و آشتی می‌کنه .به هر حال هر کس قلقی داره

همین حدود یکسال پیش .به خاطر گوشت قورمه سبزی یه دعوا راه انداخت .منم تا حدود ده روز سرسنگین بودم .تا ...

پس هنوزم قهر می‌کنه که

اوایل بهانه گیر بود ؟!الانم اون مدلیه 

اصلا روش من کارسازه!

پس هنوزم قهر می‌کنه کهاوایل بهانه گیر بود ؟!الانم اون مدلیه اصلا روش من کارسازه!

دیگه از یه سال قبل آخرین قهر طولانی  بود .چند سال بود که اونجوری قهر نکرده بود .نمی‌دونم چرا اونجوری کرد اون شب .نه زیاد بهانه گیر و بداخلاق نیست .ولی شوهر خواهرم خیلی طولانی قهر میکرده .سر موضوع های خیلی الکی خیلی خواهرمو اذیت میکرد .اما الان با همین روش سر سنگین بودن و خونسردی خیلی بهتر شده .البته ناگفته نماند که پونزده سال از زندگیش میگذره