2777
2789
عنوان

دوستان ب دادم برسید خدا خیرتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 50 پست
اره کلا خودت شوهرتو و نقطه ضعفاشو بهتر میشناسی کلا همه رو باهم روش پیاد کن محلش؟نده تا اون تنها بمون ...

پس همینجوری من ادامه بدم دیگ !

یکم عذاب وجدان داشتم مثل دفعات قبلی رفتار نکردم🙃

ببین چه موقع صبحانه چه نهار یا شام اومد مشغول خوردن شد شما برو بشیناما بی محلی کن خودش کم کم درست می ...

نه جدا نیست 

چهار روز موقع شام نیومد سر سفره منم سفره رو جمع کردم بعد دیدم فایده ندارد الان سه شنبه میاد سر سفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس همینجوری من ادامه بدم دیگ !یکم عذاب وجدان داشتم مثل دفعات قبلی رفتار نکردم🙃

نه بابا مگه خلی پر روش کردی اینقدر بدم میاد مرد قهر کنه پرنسسعلی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
چقدر آخه ؟!صبح دو ساعت منتظر موندم بیاد صبحانه بخوریم ،البته کارهایی کردم که بفهمه مشغول کارام بودم ...

این چ وضعشه وعده های غذایی تو قبل اومدن اون بخور جم کن سهم اونو بذار رو میز هر موقع خواست بره خودش بخوره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

سلام عزیزم .اول اینکه وقتی شوهرتون عصبانی شد شما سعی کنید اون موقع جوابش رو ندید .وقتی آروم شد بعد بگید که مثلا اون روز که به خاطر صندلی بی دلیل  سرم داد زدی ناراحت شدم

اما حالا که دعوا و بحث پیش اومده و هر حرفی زده شده به نظرم صبر کنید تا خودش پیش قدم بشه برای آشتی هر چند روز که طول بکشه .شوهر خودم که زیاد تحمل قهر نداره نهایتا بعد از دو یا سه روز آشتی می‌کنه .اما تو آشنا ها دیدم که شوهرشان تا یکماه هم قهر میکنه

و اینکه طبق تاپیک هاتون خیلی هم کم صبر هستید .چون خیلی راجع به این موضوع تاپیک زدین .یکم خودتون بزنید به بی‌خیالی خودش آخرش آشتی می‌کنه .منم اوایل ازدواج همین جور بودم با هر قهری فکر میکردم زندگیم تموم شده .اما الان دیگه هر وقت قهر کنه بیخیال هستم بعد نیم ساعت خودش آشتی میکنه

سلام عزیزم .اول اینکه وقتی شوهرتون عصبانی شد شما سعی کنید اون موقع جوابش رو ندید .وقتی آروم شد بعد ب ...

خیلی بد بهم بی محلی میکنه حتی انگار اصلا دوسم نداره از بی محلیش دارم یخ میزنم اما باید تحمل کنم تا به خودش بیاد😔😔😔

خیلی بد بهم بی محلی میکنه حتی انگار اصلا دوسم نداره از بی محلیش دارم یخ میزنم اما باید تحمل کنم تا ب ...

آره یکم صبر کن و حتی از درون هم اینقدر به هم ریخته نباش یعنی تظاهر کن .سعی کن واقعا بی خیال بشی نسبت به رفتارش .چون الان حس میکنم شما درونی خیلی بهم ریخته هستی ولی داری تظاهر می‌کنی که نسبت به قهرش خونسردی

انصافا نیم ساعت با یکهفته یکی نیس

بله فرق می‌کنه ولی طی گذشت زمان مدت قهرش کم شده .میگم که منم اوایل با کوچکترین قهر اینقدر ناراحت میشدم که حس میکردم دیگه زندگیم تمومه .و مثل شما هم به هیچکس درد و دل نمی‌کردم .اما به مرور زمان خونسرد تر و بیخیال تر شدم و اون هم وقتی دید برام مهم نیست خودش رود آشتی میکنه

منم شوهرم اول زندگی خیلی باهام بد حرف میزد یجور می‌گفت ازت متنفرم و ازت بدم میاد فکر میکردم دیگه اصلا نه دوستم داره نه سمتم میاد .الان یاد گرفتم وقتی عصبی هست و حرفی نمیزنه که ناراحت بشم اون موقع چیزی نمیگم البته اگه بتونم خودمو کنترل کنم .و وقتی هم قهر میکنه زندگیم طبق روال قبل .یعنی باهاش فقط سرسنگینم و شوخی و خنده و... نداریم تا خودش میاد و معذرت خواهی می‌کنه