2777
2789

بچم 23روزشه خیلی دوسشدارم اما اصلا روحیه ندارم بعضی وقتا گریه ک می‌کنه محلش نمیدم بعدش پشیمون میشم شوهرمم درکم نمیکنه نمی‌فهمه حالم بده دلم میخواد برم ی جای دور  ک بچمو شوهرم نباشن فک کنم دیونه شدم😐

امام رضا عاشقتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=56223668]افسردگی بعد زایمانه اگر بچت زدی نداره بشین گرمیجات بخور مثله کاچی وارده شیره و...[/QUOTنمیدونم فک کنم دیونه شدم اصلا اینجوری نبودم

امام رضا عاشقتم
افسردگی بعداززایمانه    منم بعداززایمانم ازهمه متنفر بودم البته فقط عاشق بچه مم   الا ...

چرا افسردگی گرفتم آخه شوهرم هیچی کم نزاشته همه کارارو ی تنه انجام میده اصلا قدرشو نمیدونم

امام رضا عاشقتم
[QUOTE=56223668]افسردگی بعد زایمانه اگر بچت زدی نداره بشین گرمیجات بخور مثله کاچی وارده شیره و...[/Q ...

مشخصه نه ماه سختی بارداری و محدودیتا بعد زایمان دردناک وسختیاش وته خونه نشستنا باعث میشه خسته شی ازطرفی رمقتم رفته بابت حاملکی وزایمانوشیردادن ازطرفی بدنت سرد شده همه باعث میشه اینطورشی 

منم خیلی خودمو باختم اصلا غیر از شیر دادن هیچ کاری ازم برنمیاد خاک بر سرم کنن. بچمم کولیک داره شبانه ...

منم خودمو بدجور باختم من شیرم نمی‌دم آخه کلا همه کارارو شوهرم می‌کنه شیرنداشتم شیرخشک میدم

امام رضا عاشقتم
چرا افسردگی گرفتم آخه شوهرم هیچی کم نزاشته همه کارارو ی تنه انجام میده اصلا قدرشو نمیدونم

عادیه  میدونی یهو هورمونای بدن تغییرمیکنن  اگرطبیعی باشه که یه دردوحشتناکوتحمل میکنی 

من خانواده ی همسرم باعث شدن افسردگی بگیرم 

مشخصه نه ماه سختی بارداری و محدودیتا بعد زایمان دردناک وسختیاش وته خونه نشستنا باعث میشه خسته شی ازط ...

وای آره دلم لک زده واسه مسافرت و گردش خیلی خستم خیلی

امام رضا عاشقتم
افسردگی بعد زایمان! طبیعی ترین اتفاقیه که برای خیلی ها میوفته حتما برو مشاوره اونم با همسرت چون اگ ...

فکرشم نمی‌کردم افسردگی بگیرم با اون روحیه شاد

امام رضا عاشقتم