2777
2789
عنوان

من خیلی حالم بده خیلی نمیتونم مادر خوبی باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خودمو بدجور باختم من شیرم نمی‌دم آخه کلا همه کارارو شوهرم می‌کنه شیرنداشتم شیرخشک میدم

خب خوبه حداقل شوهرت کمک میکنه شوهر من فقط غر میزنه و میگه چرا یاد نمیگیری بریم خونه خودمون.نمیدونه میترسم به بچه آسیب بزنم یا بچه گریه کنه ندونم چشه دست تنهام

چرا افسردگی گرفتم آخه شوهرم هیچی کم نزاشته همه کارارو ی تنه انجام میده اصلا قدرشو نمیدونم

به  خاطر  بهم  ریختن  هورمون  هاست     زمانی  که  بچه  بدنیا  میاد  خیلی  از  هورمون  ها  تو  بدن  قطع  میشه  

خب خوبه حداقل شوهرت کمک میکنه شوهر من فقط غر میزنه و میگه چرا یاد نمیگیری بریم خونه خودمون.نمیدونه م ...

من ک همه کارا پای شوهرمه پوشک عوض کردن حمام بردن شیر درس کردن آروغ گرفتن اسم منم مگه میشه گذاشت مادر .مادرشوهر م ب کنایه گف انگار پسر من مادره تو بابا

امام رضا عاشقتم

نه اصلا دیوونه نشدی همه بعد زایمان تا یک ماه افسردگی میگیرن گلم تو تنها نیستی

بهترین کار اینه که بری دوش بگیری کنار آیینه موهاتو مرتب کنی و یه آرایش خوشگل کنی

بعد تلویزیونو روشن‌کن چایی بزار بشین تماشا کن بدون اینکه با کسی حرف بزنی از کسی توقع درک نکن خودت مهربونتر از همه به خودتی گلم

من ک از روز ششم تنها بودم😔

خب پس باید ترست ریخته باشه دیگه. خودتو تقویت کن و اگه لازمه حتما دکتر برو.

من بچم کولیک داره صبح تا شب گریه میکنه نمیتونم براش کاری کنم دلم کباب میشه همش فکرای بد میکنم طوریش نشه. همشم تو خواب حالتهای ترس داره

نه اصلا دیوونه نشدی همه بعد زایمان تا یک ماه افسردگی میگیرن گلم تو تنها نیستی بهترین کار اینه که بر ...

آره هیچکی درکم نمیکنه 😔باشه این کارارو انجام میدم ممنون دوستم

امام رضا عاشقتم
خب پس باید ترست ریخته باشه دیگه. خودتو تقویت کن و اگه لازمه حتما دکتر برو. من بچم کولیک داره صبح تا ...

ن نمی‌ترسم حوصله ندارم پاهام رمق ندارن انگار

امام رضا عاشقتم
شوهرم دلش تنگ میشه نزاشت برم خونه مادرم

نه من مادرشوهرم نقشه کشیده بودطبیعی بشه مامان من نیادپیشم بمونه چون فک میکردتوی طبیعی حالم خوبه وسرپام نیازی به استراحت ندارم   میخاست خودش بیادوفامیلاشوبیاره خونمون مهمونی بده واسه بچه اسم بزارم بدون خانواده ی من 

اونم زایمانم سخت شد رفتم خونه ی مامانم موندم شوهرمم باهاشون دعواش شدکه شماگفتین طبیعی خوبه 

خلاصه نقشه هاشون نقش برآب شد