2777
2789
عنوان

من خیلی حالم بده خیلی نمیتونم مادر خوبی باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 49 پست
ن نمی‌ترسم حوصله ندارم پاهام رمق ندارن انگار

پس حتما دکتر برو ماما میگفت اگه افسردگیتون دو هفته بیشتر شد حتما دکتر برید خطرناکه. تا خودت سالم نباشی نمیتونی به بچه برسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخیییییز عزیزم خب خوب میشه تند تند ببر دکتر خوب بشه اصلا نگران‌نباش تو غذای دیر هضم‌نخور که اذیت بشه

دکتر بردم شربت داده فایده نداره میگه تا ۳ ماهگی همینه خب تا اون موقع که من دق میکنم. بخدا خودم خیلی رعایت میکنم اصلا از بعد زایمانم هرچی برا بچه بده نخوردم. فقط خودم معدم داغونه و همیشه ترش میکنم بمیرم برا بچم

آره میدونم نامردم دست خودم نیست اصلا😓

من موقعی که قصد بارداری داشتم هر چی که از شولرم برا اینده میخواستم‌میگفت به من چه خوشم نمیاد خیلی دلم‌میشکست حتی به زور راضیش کردم اقدام به بارداری کنیم که الان دیگه مشکل داریمو بچه دار نمیشیم 

خیلی ها هستن به بچه دستم نمیزنن و فقط میخوان خودت همه چیو تحمل کنی

اینا خوشبختیه که داری ولی چون هنه چیت سر جاشه تو ناراضی هستی

بچه داری شوهر خوبم که داری ولی باز ناراضی هستی

من موقعی که قصد بارداری داشتم هر چی که از شولرم برا اینده میخواستم‌میگفت به من چه خوشم نمیاد خیلی دل ...

نمی‌دونم چمه والا دست خودم نیست

امام رضا عاشقتم
دکتر بردم شربت داده فایده نداره میگه تا ۳ ماهگی همینه خب تا اون موقع که من دق میکنم. بخدا خودم خیلی ...

درست میشه تو فقط نمیر بچه ها با مادر احتیاج دارن و بدون مادر بیچاره میشن هیچوقت این کلمه رو نگو بگو باشمو مادر کنم برا بچه ام🤗🤗🤗

خب یه ساعتی بچه رو بده به شوهرت برو بیرون یکم‌پیاده روی کن و یه چن تا لباس برا خودت بگیر روحیه ات عو ...

آره فک کنم باید همین کارو انجام بدم ممنون دوستم😘

امام رضا عاشقتم
فکرشم نمی‌کردم افسردگی بگیرم با اون روحیه شاد

ربطی نداره عزیزم به خاطر تغییرات هورمونیه که اگه نتونی باهاش مقابله کنی و شرایط خونه مناسب نباشه خدایی نکرده ممکنه ادمه پیدا کنه وگرنه در حال حاضر به خاطر هورمون هست نه دلایل روحی