2777
2789
عنوان

نشد چون خدا حسود بود💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 112 پست

من چی بگم که درست موقعی ک پدرم بعد اونهمه عذاب خوب شده بود یه کمی وضعیت زندگیمون بهتر شده بود تازه حال افسرده خودم بهتر شده بود یهو پدرم سکته کرد و فوت شد ....چنان زندگیمون داغون شد مادرم داغ تمام خانوادش دیده بود سختی های وحشتناک زیادی کشیده بود اینم روش هرچی میخوام فکر حکمت و مصلحت زندگی ما با فوت پدرم چی بود نمیفهمم

به خاطر یه بنده خدا، خود خدارو اینقد کوچک میکنی که ویژگی حسادت میدی بهش ؟ 🫠 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدرررر منی تو مخصوصا اونجایی که میگی من دلم میخوادد با اون بدبخت شم:)منم همینطور مارشمالو منم همینط ...

من انقدر ناز خداروکشیدم گفتم هرچی تو بگی اصلا ولی نداد الان به جاش چی بده بخوره تو سرم هرخوشبختی

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
من انقدر ناز خداروکشیدم گفتم هرچی تو بگی اصلا ولی نداد الان به جاش چی بده بخوره تو سرم هرخوشبختی

بمیرمممم🙂🙂برای منم بعیده 

خیلییی بعید ولی هنوز امید دارم🙂

میگم تو خدای دریا ب اون بزرگی .جنگل به اون عظمت 

مگه میشه منو یادت بره؟:)

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

خدا حسود نیس خدا نگران بنده هاش هست اگ نرسیدی بدون شاید اونو میخواستی بدبخت میشدی الان نمیفهمی منم عین تو بودم ولی وقتی ازدواج کردم فهمیدم چه حماقتی کردم ای کاش من جای تو بودم ای کاش ازدواج نمیکردم خودم کردم که لعنت بر خودم 🤕

خدا هر کاری کرد که نشه ولی من اسرار کردم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

دروغه ک میگی ادم درستی نبودهبعضی وقتا خدا عمدا خوشبختت نمی کنهمیذارتت با یکی ک بدبخت بشیدیدم ک میگم ...

مگه نمیگی دعا کردی؟و نشد چون خیری توش نبوده و چرا بخواد حسود باشه اون تو رو افرید و اونایی که ادم بد گیرشون میاد حتما قبلش حواسشون جمع نبوده و گرنه خدا بد کسی رو چرا بخواد

خوب برو برس خدا چکار کنه عزیزم؟

بهش میگن معجزه چون دست خداست باید اون بخواد من خودمو جرواجر کردم تلاس نکردم نشد

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
منم عاشق تسو شدم نمیدونم چیکار کنم

هیچوقت کسیو بخاطر گناهی حرفی رفتاری سرزنش کن و نخند چون دنیا میچرخه و سرت میاره 

عزیزم.میفهممت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

به خاطر یه بنده خدا، خود خدارو اینقد کوچک میکنی که ویژگی حسادت میدی بهش ؟ 🫠

گناهه من چی بود که عاشق شدم مگه من چی خواستم چیی که اینجوری خدا باهام بد کرد