2777
2789
عنوان

نشد چون خدا حسود بود💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 112 پست
منم بچم مرد گفتم حکمت خداست شما به عشقت نرسیدی اینجوری میگی...قطعا بدون که با اون خوشبخت نمیشدی عزیز ...

امیدوارم بخاطر این دل بزرگت خیلی خدا چیزایی بهت بده هم تو دنیا هم آخرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کفر نگو عزیزم 

منم عین این روزهای تو تجربه کردم و مثل خودت فکر میکردم ولی بعد گذشت مدت زیادی فهمیدم که صلاح بود وگرنه زندگیم بدتر شده بود 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

یه روزی میفهمی دلیلشو که هزاربار خداتو شکر میکنی

من دوست دارم اون دلیل مرگم باشه اصلا فقط بهش میرسیدم همین 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
ول کن اینا حرفن من دلم میخواد با اون بدبخت باشم به هرسازی خدا زد من رقصیدم ولی چی نصیبم شد هیچی

چقدرررر منی تو 

مخصوصا اونجایی که میگی من دلم میخوادد با اون بدبخت شم:)منم همینطور مارشمالو منم همینطور🫂

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

ول کن اینا حرفن من دلم میخواد با اون بدبخت باشم به هرسازی خدا زد من رقصیدم ولی چی نصیبم شد هیچی

چقدرررر منی تو 

مخصوصا اونجایی که میگی من دلم میخوادد با اون بدبخت شم:)منم همینطور مارشمالو منم همینطور🫂

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

منم خالصانه اون پسر و ازش خواستم چون اونم یه رفتارایی داشت که نشون میداد دوسم داره از طرفی توسط خیلیا میشنیدم با فلانی ت رابطه س که خب من با چشمم چیزی و ندیدم حق قضاوت ندارم التماس خدا کردم اگه به صلاحمه یه چیزی از اون بهم نشون بده اگه نیست عشقشو از دلم پاک کنه ولی چی هیچکدوم نشد قشنگ هنگم

کفر نگو عزیزم منم عین این روزهای تو تجربه کردم و مثل خودت فکر میکردم ولی بعد گذشت مدت زیادی فهمیدم ک ...

همه بن بستای زندگیم ختم میشه به اینکه اون خواستم نرسیدم زجر من صلاحه ولی رسیدن به آرزوم جرم؟ 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀