2777
2789
عنوان

دلم گرفته

135 بازدید | 10 پست

سلام خوبین دوستان؟امروز خبررسوندن همکلاسیم غرق شده فوق العاده ادم خوبی بود و قرار بود بعداز عید بره خواستگاری دخترعموش 😔😔واقعا غم بزرگیه ازدست دادن یه جوون اونم با این اخلاق و منشی ک داشت خیلی ادم خوب و سر به زیری بود مثل یه برادر دوسش داشتیم تو انجمن دانشگامون نایب دبیربود همیشه سر کلاسا باهامون بود وای خدا دارم دیوونه میشم خدایا پس خونوادش چه دردی میکشن 😔😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی خدا رحمتش کنه کجا غرق شد؟ براشون صلوات میفرستم خداوند رحمتشون کنه.

⚫️⚫️⚫«كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَيْنا تُرْجَعُونَ»⚫️⚫️⚫️

با کمال تاسف  باخبر شده ایم که آقای حسین ....دانشجوی با اخلاق و فعال فرهنگی دانشگاه ....به دیار باقی شتافته اند. این مصیبت را به خانواده بزرگوار ایشان و همچنین دوستان  دانشجوی ایشان خصوصا انجمن علمی دانشجویی .... مرکز تسلیت می گوییم.

« امورفرهنگی دانشگاه .....»

امیدیه غرق شده مرسی ممنونم ازلطفتون سنی نداشت ۲۳سالش بود 🌷😔

آخی😢 جوون بود بیچاره منم همکلاسیم یهو مریض شد فوت کرد بیچاره خیلللی خوشتیپ و ناز بود

بخدا باورم نمیشه ک دیگه تو دانشگاه نیست تو انجمن نیست خیلی فعال بود همه دوسش داشتن 😔

من وقتي هم دانشگاهيم رو از دست دادم تا دوروز نميتونستم هيچ كاري بجز گريه

فقط گريه

يك بند گريه

وقتي ب زور و از خستگي خابم برد با دلتنگي شديد از خاب پريدم و بازم گريه

وقتي رفتم دانشگاه و نبودش دلم ب درد مي اومد و نتونستم نبودنش تحمل كنم و رفتم از دانشگاه يك دانشگاه ديگه

من رابطه احساسي داشتم

خيلي سخته هنوزم گاهي ب خاب ميبينمش دلتنگ ميشم

چند هفته پيش خابشو ديدم ميدونستم اين خاب هست اما ديدمش و بغلش كردم وقتي از خاب بيدار شدم دنيا رو سرم خراب شد نفسم بالا نمي اومد

الانم تا اينو خوندم يادش افتادم و دلم گرفت

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
من وقتي هم دانشگاهيم رو از دست دادم تا دوروز نميتونستم هيچ كاري بجز گريه فقط گريه يك بند گريه وقت ...

عزیزم ببخشید اگه باعث شدم دلت بگیره و یادش بیفتی😔مثل یه برادر واقعی بود برامون همیشه تو دانشگاه با بچه های انجمن ک ده نفری میشیم باهم بودیم و اکثر وقتا غذاباهم میخوردیم و تولد هرکی میشد میرفتیم بیرون براش جشن میگرفتیم ،تولدش یک فروردین بود فوتش هم شد ۸ فروردین خدایا چجور باور کنیم ک فوت کرده 😔😔😔😔😔😔

عزیزم ببخشید اگه باعث شدم دلت بگیره و یادش بیفتی😔مثل یه برادر واقعی بود برامون همیشه تو دانشگاه با ...

دوست من ١ فروردين تصادف كرد و فوت شد!

ادمهاي خوب جاشون خيلي خالي ميشه وقتي نيستن

حتي فكر جاي خاليشون هم عذاب اور هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
دوست من ١ فروردين تصادف كرد و فوت شد! ادمهاي خوب جاشون خيلي خالي ميشه وقتي نيستن حتي فكر جاي خاليش ...

خدارحمتش کنه😔همیشه جای خالیشون دردآوره و حس میشه درهرلحظه