2777
2789

دخترم ۱۴ ماهشه دهنمو سرویس کرده غذا نمیخوره درست فقط نون و برنج میخوره و میوه هم دست رد ب هیچی نمیزنه ولی گوشت و اینا نمیخوره شما چی می‌دین و چجوری هنوز راه هم نمیره میگم نکنه بخاطر اینه غذاش مقوی نیست

داداش من تا هفت سالگی گوشت نمیخوره چه مرغ چه قرمز حتی اگه پوره کرده و مشخص بود اما حلیم درست کن نرمه ببین میخوره یا نه 

برای رسیدن به بعضی چیز ها باید از چیز های دیگر گذشت ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من گول نمیخوره اصلا هزارتا راه امتحان میکنم ولی بی جواب

یه تکه گوشت را بزار تو شیشه بزار تو قابله آب چند ساعت بپزه .ببین اینجوری عصاره گوشت و گوشت را میخوره.‌... گوشت و کمی نمک بزار تو شیشه .آب نزار. بعد شیشه را بزار تو قابلمه حالت کنسرو میگیره عصاره گوشت درمیاد. خیلی خوبه.... دکتر یادم داد. 

بچه منم خوردنش خوب نیست.میوه دوست نداره ...

نه عادتش بده به برنامه کودک بالشت بزار زیر سرش غذا بریز تو دهنش حواسش پرت میشه غذا میخوره

شاید باورت نشه اصلا تمرکز برنامه کودک دیدن‌ندارع ی لحظه نمیشینه فقط میخواد جلفی کنه