2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چی به بچهاتون غذا میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 27 پست
شاید باورت نشه اصلا تمرکز برنامه کودک دیدن‌ندارع ی لحظه نمیشینه فقط میخواد جلفی کنه

کرمونی هستی؟ صندلی غذا بگیرمن بچه سوممه تازه فهمیدم صندلی غذا چقدرکمک کنندست اسباب بازی هم میریرم جلوش غذامیدمش حین بازی اون یکی بچه ام هم ۴سالشه هنوز توصندلی غذا میخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذا سفره من از یک سالگی همه چی میدمش هرچی خودمون میخوریم جز فست فود

وای منم میدمش بخدا ولی فقط نون و برنج میخوره سیر بشود نیست از نون و برنج مابقی چیزا لب نمیزنه

کرمونی هستی؟ صندلی غذا بگیرمن بچه سوممه تازه فهمیدم صندلی غذا چقدرکمک کنندست اسباب بازی هم میریرم جل ...

اره عزیزم کرمانیم ،میخرم براش فک‌میکردم بی کاربرد باشه پس حتما میخرم براش 

شما بیشتر چه غذایی به بچتون میدین که دوست داره و میخوره با اشتها

ببین ذائقش چیه یکی چیزای شیرین دوست داره یکی سوپ من از کاکو شیرازی سوپ جومیخریدم حلیم‌وآش شیرازی.خوشمزه میپزه.بعدش که راه افتاد دیگه الان هرچی خودمون میخوریم میدمش 

ببین ذائقش چیه یکی چیزای شیرین دوست داره یکی سوپ من از کاکو شیرازی سوپ جومیخریدم حلیم‌وآش شیرازی.خوش ...

خوب له کردن خیلی موثره مثلاامروزمن حلیم بادمجونو ریختم توخردکن یه ذره نیازبه جویدن نداشت

خوب له کردن خیلی موثره مثلاامروزمن حلیم بادمجونو ریختم توخردکن یه ذره نیازبه جویدن نداشت

امشب پیتزا درست کردم براش بدون پنیر پیتزا خوردم یکم خیلی عصابمو خورد می‌کنه تو غذا خوردن