2777
2789
عنوان

پسر همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 99 پست
تا کی به پست دادن و استیکر بازی ادامه بدن ؟؟؟ اگر اون مرد پیشقدم نمیشه مستقیم حرف از چیز جدی تری بز ...

کاملا درسته

نه حرکتی نمیزنم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
اره گلم مردا میتونن هدفهای زیادی داشته باشن، مثلا اینکه بسپاره ب ننش ک دختر خوب و رویایی براش پیدا ک ...

اینا بهم ثابت شدس

درس میگین👌👌

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدف معلومه دیگه میخواد بخث باز کنه

اگر میخواست سر صحبت رو باز کنه تا حالا باز کرده بود، ماشاالله مردا روشون زیااااده، ب نظر من فقط قصد تفریح و ایجاد کنجکاوی در دختر داره! میخواد ذهن دختر رو درگیر کنه! وگرنه همسایشونه اگر قصدش جدی بود ننش رو میفرستاد با خونوادش صحبت کنه، نمیدونم چ اصراریه ک حتی بچه بازیهای ی مرد رو هم باید جدی ب حساب آورد؟؟؟😑

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اینا بهم ثابت شدسدرس میگین👌👌

پس اجازه نده باهات بازی کنه! محکم و سرسخت باش🌺✨💖

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اگر میخواست سر صحبت رو باز کنه تا حالا باز کرده بود، ماشاالله مردا روشون زیااااده، ب نظر من فقط قصد ...

اگ بچه بودم شاید دل خوش میکردم

ولی با ۳۱سال سن نه

البته قبلا همین پسره به پسر خالم گفته بوده که تو خونشون بحث ازدواجش با من شده بوده

کاملا درستهنه حرکتی نمیزنم

آفرین بهت✅

اگ بچه بودم شاید دل خوش میکردمولی با ۳۱سال سن نهالبته قبلا همین پسره به پسر خالم گفته بوده که تو خون ...

کاش به آدم امید  الکی نمی‌دادند. 

به نظرم خودتم یه کاری بکن . من دارم میبینم  دخترای پر رو خیلی بهتر میتونن ازدواج کنند و کیس شونو پیدا کنند .‌اما دخترای سر به زیر و خجالتی چون هیچ حرکتی نمی‌زنند کنار گذاشته میشن .

‌‌‌

اگ بچه بودم شاید دل خوش میکردمولی با ۳۱سال سن نهالبته قبلا همین پسره به پسر خالم گفته بوده که تو خون ...

بازم ب این حرفا بسنده نکن، حتی اگر خودشم تو اینستا گفت قصد ازدواج داره روی خوش نشون نده، بگو مادرتون رو بفرستین با خونپادم صحبت کنه، تا حالا چندییییین مورد دیدم ک مثل شما بوده و اون پسر ب دختر گفته قصدش ازدواجه ولی فقط سواستفاده کرده و رفته، بعضیا خیلی حساب شده وارد عمل میشن، با خودش میشینه دو دو تا میکنه میگه خب چ کاریه برم تو شهر دختر پیدا کنم و بخوام هی این همه پول بدم برم ببینمش و مخشو بزنم و ...، تو همین همسایه ها یکی رو پیدا میکنم ک برام سهل الوصول تر و کم خرج تر و راحت تر بیفته! 

پس عاقل و زیرک باش و ارزش خودتو بکوب تو صورت پسری ک برای کلاه گذاشتن سرت و سواستفاده ازت نقشه کشیده! 

حالا پسره شرایطش خوب هست؟

آره شرایط ازدواجش مهیاس

خونه و همه چی

استارتر شما هیچ کاری نکن،اگر قصد و نیت خیر و مثبت داشته باشه،جدی میاد جلو،وگرنه که هیچی...

درسته، اگ بخواد خودش پاپس نمیکشه

اگرم نه که هیچ

بازم ب این حرفا بسنده نکن، حتی اگر خودشم تو اینستا گفت قصد ازدواج داره روی خوش نشون نده، بگو مادرتون ...

آره خیلی زرنگن

آره خیلی زرنگن

تو زرنگتر باش😉😏