2777
2789
عنوان

پسر همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 99 پست
قراره یکی. و به عنوان پارتنر انتخاب کنید یکی. و انتخاب کنید که محکم پای خواستنتون باشه که دنبال تون ...

قبول دارم حرفتونو

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کردم هر دوتون بچه مدرسه ای هستین از بس رفتارتون بچگانه بوده

😅😅😅

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
اگه بخوادت میادخونتون به رفتارای مردادل نبندین خطرناکن

قبول دارم حرفتونو

آره دیگه اگه خوشت میاد ازش یک پستی بفرس براش

تا کی به پست دادن و استیکر بازی  ادامه بدن ؟؟؟ اگر اون مرد پیشقدم نمیشه مستقیم حرف از چیز جدی تری بزنه، پست فرستادن خانم فقط جنبه آویزون بودن و تو رو خدا بیا منو بگیر رو داره، چرا ب کاری دعوتش میکنی ک ذات ی مرد بهش واکنش مثبت نشون نمیده؟!!!

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

چجوری ایدی همو پیدا میکنین من دنبال ایدی دختر همسایمون هستم ولی نیست ک نیست😆

عه شما آقایین

میشه بگین آیا ممکنه هدفی داشته باشه

عه شما آقایینمیشه بگین آیا ممکنه هدفی داشته باشه

اره گلم مردا میتونن هدفهای زیادی داشته باشن، مثلا اینکه بسپاره ب ننش ک دختر خوب و رویایی براش پیدا کنه و خودشم دختر مردم رو برا تفریح و سرگرمیش جور کنه ک تا زن رویاهاش رو پیدا نکرده حوصلش سر نره!!! 

چرا فکر میکنی ب حرف ی مرد میشه اعتماد کرد ؟!!! 

بذار یک مرد در عمل بهت قصدش رو نشون بده!! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊