2777
2789
عنوان

پسر همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 99 پست
وااااای چه خوب که اینو گفتی،من فکر میکردم فقط خودم ساده و بی سیاست بودم و ضربه زیاد خوردم!منم تا حال ...

یا دختره خییلی خشکل بوده، یا باباش پولدار بوده، اگرم خشکل نبوده دلبری یا سیاست بلد بوده یا اون یه درصد پسر خوبه به پستش خورده

غیراز اینا نیس

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صحیح خوب توام یه پست براش بفرست چی میشه

اگ مرده و دنبال ازدواجه، دو سبار واکنش نشون دادم به پستاش، بیاد حرفشو بزنه ک چی میخواد، 

پست بفرستم بعنی اوکیم بیا فعلا رل بزنیم، من اینجور رابطه ای نمیخام

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
اگ مرده و دنبال ازدواجه، دو سبار واکنش نشون دادم به پستاش، بیاد حرفشو بزنه ک چی میخواد، پست بفرستم ب ...

آهان هر جور خودت صلاح میدونی اما فکر نکنم آدم ۳۶ ساله دنبال رل زدن باشه

آهان هر جور خودت صلاح میدونی اما فکر نکنم آدم ۳۶ ساله دنبال رل زدن باشه

نمیدونم واقعا عزیزم، خودمم موندم چ کاری درسته

این زمونه به 36هم نمیشه اعتماد کرد میبینی از تنهایی که کیس ازدواجشو پیدا نکرده حوصلش سررفته میخواد با یکی حرف بزنه

والا نمیدونم چی بگم

از طرفیم خونشو ساخته، یبارم بحث خاستگاری از من تو خونشون شده از یکی شنیدم

ولی اقدر دوره زمونه بد شده که دیگه نمیتونم اعتماد کنم

از طرفیم خونشو ساخته، یبارم بحث خاستگاری از من تو خونشون شده از یکی شنیدمولی اقدر دوره زمونه بد شده ...

آره والا ولی اگه همسایتون باشه فکر نکنم به رل این چیزا فکر کنه

به نظر من باید جوابشو میدادی چون سوال پرسیده بود زشته که هیچی نگفتیم...بعضی وقتا این هیچی نگفتنا یعنی اینکه ازت خوشم نمیاد که جواب نمی‌دم من چهل سالمه از تو بیشتر تجربه دارم اینو خواهرانه گفتم که کیستو بیخود ازدست ندی