2777
2789
عنوان

حتی خونه هم دیوار داره

342 بازدید | 38 پست

پنجره  ها پردهددارن .چرا برای تن خودمون ارزش قائل نیستیم .

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتون چیه؟

واضحه .امروز ۲ نفر خانم رو دیدم که به معنای واقعی قلبم به درد اومد😣😣

من خودم با حجاب نیستم .ولی بخدا بی‌حجابی با بد حجابی خیلی فرق داره .داریم شورش رو در میاریم

واضحه .امروز ۲ نفر خانم رو دیدم که به معنای واقعی قلبم به درد اومد😣😣من خودم با حجاب نیستم .ولی بخد ...

بله هرسخن جایی و هر نکته مکانی دارد 

موافقم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پوششه منظورشپوشیده لباس پوشیدن ربطی به حجاب نداره اصلا

بخدا ی چیزی دیدم هنگم هنوز.اصلا از این که با بعضی ها همجنسیم شرمندم

قعلا

مست و سرخوش از پیروزی دروغینن... خدانکنه دامن کسی رو‌بگیره این اتیش که دودش فقط و فقط تو چشم زنها میره 

اسستارتر منم باحجاب نیستم خدا شاهده شالم فرق سرمه پوشش خاصی هم ندارم ولی دلم به درد میاد دخترا خوشگل رو میبینم با نیمتنه خییلی باریک و رسما شورت میان تو کافه ها یه سیگار گوشه لب و یه ویوی قشنگ واسه بقیه

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
قعلامست و سرخوش از پیروزی دروغینن... خدانکنه دامن کسی رو‌بگیره این اتیش که دودش فقط و فقط تو چشم زنه ...

اره بخدا .من اصلا امروز ی چیزی دیدم که اصلا اون تیپ رو ببخشید فقط میشه تو رخت خواب زد .ولی این دوتا تو ملا عام زده بودن و کیف میکردن که هر کسی بهشون خیره شده

بخدا ی چیزی دیدم هنگم هنوز.اصلا از این که با بعضی ها همجنسیم شرمندم

تو مترو دو تا دختر اومدن با صدای بلند(واسه جلب توجه)صحبت میکردن،همینکه نشستن روسری که نداشتن کتشونو در اوردن تاپ بندی م.مه ها سو.تین اصلا دم دست😵‍💫 به بهونه ی گرما کندن کتشونو

دو سه تا پسر جوون هم بودن سرشونو انداختن پایین 

اصلا اب شدم از خجالت

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

برهنگی اصلا قشنگ نیست به نظرم شان آدم میاره پایین.

چیزی که الان افتخار خیلی ها شده .و مدام میگن به تو چه