2777
2789
عنوان

حتی خونه هم دیوار داره

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 38 پست
طرف با همین تیپ میاد بهشت زهرا بابا تو خوده غرب تو مراسم تدفین یه کلاه یا تور مشکی میذارن سرشون

دقیقا 

چیزی هم بهشون بگی انگ امل و عقب افتاده بهت میزنن 

بخدا ازادی با هرزگی فرق داره 

اینا نشونه عقده هستتازه به دوران رسیده هایی که فکر میکنن الان مدال طلا گردنشون میندازن اگر اینجوری ب ...

اخه انقددزیاد؟ بخدا خانمای بدون عمل با تیپ معمولی خیلی انگشت شمارن دیگه

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم برای دختر بچه ها هم میسوزه قراره چی رو به یادگار از مادرش یاد بگیره؟؟ من دوتا دختر دارم گاهی دلم ...

البته وضع موجود یادگار اهمال کاری والدین هست 

اینکه در مورد استفاده از نرم افزار و دنیای مدرن هیچ قانونی رو مطرح نکردن و آزادی بی حد و حصر دادن 

هیچ قانونی،تکرار میکنم هیچ قانونی رو ملزم به رعایت نکردن 

وقتی تو خونه قانونمند نباشیم تو جامعه میشیم؟؟؟

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

کاملا موافقم از نظر این آدمها برهنگی حقیه که ازشون گرفته شده ای کاش لااقل اگه بی حجاب هم هستن یجوری ...

حتی برهنگی کمتر از این تیپ جلب توجه میکنه

البته وضع موجود یادگار اهمال کاری والدین هست اینکه در مورد استفاده از نرم افزار و دنیای مدرن هیچ قان ...

اره راست میگی واقعا .تربیت خیلی شرطه .من حتی اگه بخوام نمیتونم اونجوری باشم .چون اینجوری بزرگ نشدم و یاد گرفتم شان خودمو حفظ کنم

خدا رحم کنه واقعا 

دختره سر ظهر با همین سرووضع رفت سوپری،سوپریه بهش دست درازی کرد یه قشقرقی به پا شد که نگو 

خب بدن تو هس دوس داری؟؟ 

اونم میگه دست خودمه دوس دارم 

میل خودمه دوس دارم 

زبون خودمه دوس دارم تیکه بندازم

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یه زمانی حس مالکیت  و عشق مردا واسه زنا قشنگ بود  الان زن شده وسیله پیش دوستاشون پز بدن ببین زنم چه قیافه و‌هیکل قشنگی داره... کی وقت کردیم اینجوری بشیم .اونروز دوستم یه چیزی از شوهرش گفت من هنوزم نتونستم هضمش کنم

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

هنوز خوبه بچه هایی که این قشر تربیت کنه چه شود💔

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

خدا رحم کنه واقعا دختره سر ظهر با همین سرووضع رفت سوپری،سوپریه بهش دست درازی کرد یه قشقرقی به پا شد ...

دقیقا افرین.غذایی که هزار جور تزئینش کنی بیاری سر سفره معلومه که همه میخوان تستش کنن .و همه میگن غذا رو مخصوص همین سفره تزیین کرده پس باید خوردهدبشه