2777
2789
عنوان

حتی خونه هم دیوار داره

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 38 پست
اره بخدا .من اصلا امروز ی چیزی دیدم که اصلا اون تیپ رو ببخشید فقط میشه تو رخت خواب زد .ولی این دوتا ...

دقیقا... نمیدونم کاری به مذهب ندارم ولی تمام اصالت و زیبایی زن ایرونی در تمام اعصار گذشته وقار و پوشش زیباش بوده نه بدن لختش...والا بخوایم به رسم ایرانیمونم پایبند باشیم این تصویر ما نیست...

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
تو مترو دو تا دختر اومدن با صدای بلند(واسه جلب توجه)صحبت میکردن،همینکه نشستن روسری که نداشتن کتشونو ...

میخوان بگن ما خیلی آزادیم و روشن فکریم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا... نمیدونم کاری به مذهب ندارم ولی تمام اصالت و زیبایی زن ایرونی در تمام اعصار گذشته وقار و پوش ...

دقبلا افرین .ایران تمدن چند هزارساله داره .تو هیچ دوره ای اینجور نبودن .بعضی تیپا تو خود اروپا قفله. اصلا

ای کاش میشد این تاپیک رو توی نینی سایت پین کرد 

خیلی عالی گفتی 👏

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

مردم ما ی دفعه جوری لباس پوشیدن که تو اروپا هم قفله 

لباس بعضی ها قشنگ لباس خوابه 

منم کت کوتاه میپوشم موهام نصفش بیرونه ولی ن دیگه برهنه بشم برم خیابون 

موندم پدر و مادرای اینا چیکار میکنن 

بهتره تاپیکتو قفل کنی چون بعضیا منطقشون اینه من هرچی پوشیدم یاحتی برهنه بودم به کسی مربوط نیست و مت ...

تو خلوت خودشون میتونن بپوشن .مثل اینه که تو جاده یک طرفه من خلاف ماشین ها برم و بگم ماشین خودمه به بقیه مربوط نیس 

دلم برای دختر بچه ها هم میسوزه قراره چی رو به یادگار از مادرش یاد بگیره؟؟ من دوتا دختر دارم گاهی دلم براشون میسوزه زمان ما دهه ۶۰ ای ها دنیامون خیلی پاک تر بود الا فکرمون رو این چیزا نبود 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
ای کاش میشد این تاپیک رو توی نینی سایت پین کرد خیلی عالی گفتی 👏

ای بابا .چه فایده .انقد تهاجم فرهنگی زیاد شده این تاپیک به چشم نمیان اصلا

مردم ما ی دفعه جوری لباس پوشیدن که تو اروپا هم قفله لباس بعضی ها قشنگ لباس خوابه منم کت کوتاه میپوشم ...

طرف با همین تیپ میاد بهشت زهرا 

بابا تو خوده غرب تو مراسم تدفین یه کلاه یا تور مشکی میذارن سرشون 

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

تو خلوت خودشون میتونن بپوشن .مثل اینه که تو جاده یک طرفه من خلاف ماشین ها برم و بگم ماشین خودمه به ب ...

من چند وقت پیش یه خانوم دیدم پایین تنه ی تپل داشت با شلوار چسب صورتی (مثل ساپورت) ، من به جای اون خجالت کشیدم 

کسی نمیگه چادر بپوشین ولی اینجور تیپ ها مال خانومای موجه نیست 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ای بابا .چه فایده .انقد تهاجم فرهنگی زیاد شده این تاپیک به چشم نمیان اصلا

دقیقا 

طرف با همین تیپ میاد بهشت زهرا بابا تو خوده غرب تو مراسم تدفین یه کلاه یا تور مشکی میذارن سرشون

اینا نشونه عقده هست

تازه به دوران رسیده هایی که فکر میکنن الان مدال طلا گردنشون میندازن اگر اینجوری بگردن.

تو خلوت خودشون میتونن بپوشن .مثل اینه که تو جاده یک طرفه من خلاف ماشین ها برم و بگم ماشین خودمه به ب ...

کاملا موافقم از نظر این آدمها برهنگی حقیه که ازشون گرفته شده ای کاش لااقل اگه بی حجاب هم هستن یجوری بیرون نیان که با برهنگی فرقی نداشته باشه   واقعا آدم میمونه ته این کارهاشون کجاست سرمست از این بی حجابی ها ولی  اکثرا می‌دونن  پراز عوارضه ولی این گروه ادامش می‌دن