2777
2789
عنوان

ثواب کردیم کباب شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 10356 بازدید | 236 پست
چون عین ما توقع براشون ایجاد کردی. منم اول که فامیلمون گفت ندارم کمک کن باید میگفتم برو قرض یا وام ب ...

والا خیلی زور داره هم پولت بره هم توهین بشنوی😣

ولی انگار همچین اتفاقایی باید بیفته که از سادگی دربیایم

من به همین داداشم اینقدر کمک مالی کردم، باورکن همون پولا رو اگر طلا خریده بودم الان دستام پر از طلا بودن

اصلا . ما چند ساله همو نمی‌دیدیم. فقط شمارم رو داشت هی پیام میداد من مریضم چرا حالم رو نمی‌پرسی. حال ...

خدا سلامتی بهتون بده عزیزم

نمیدونم چرا آدما این مدلی شدن

من یکی خوبی بهم کنه تا عمر دارم فراموش نمیکنم ، شدیدا هم اهل جبرانم 

ولی به هرکی خوبی میکنم دستم نمک نداره، مخصوصا آشناها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خیلی زور داره هم پولت بره هم توهین بشنوی😣ولی انگار همچین اتفاقایی باید بیفته که از سادگی دربیا ...

انگار قانون دنیاست . بدی از کسی میبینیم که بیشترین خوبی رو در حقشون کردیم

فقط مساله داداشم نیستبا خانواده همسرم توی یک کوچه هستیم و همیشه در حال رصد کردن ما هستن.خواهر شوهرام ...

داداشت رو بلند کن خونه رو بفروشین جای دورتر خونه بگیرین هیچی ارزش آرامش و اعصاب رو نداره ضرر مالی دست میاد ولی اگر همچی کاری کنی یه عمر اعصابت راحت والا آدم کشش خودشم نداره با مشکلات الان چه برسه یکیم دائم با کارا و رفتارش اذیتت کنع

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

آدم‌ ازین میسوزه که خودشون چیزی جمع نمیکننانگار به فکر آینده نیستننهایتا باید یه چیزی دستی هم بهشون ...

تا وقتی مفت و مجانی اونجا نشسته چرا فکر باشه 

مشکل از امثال من و شما هم هست بلندشون کن بعد میبینی چجور به فکر میفتن مثل خواهرشوهر من که الان برا پیشرفت زندگیشون خودشون رو به آب و آتیش میزنن صاحبخونه غریبه که مثل داداش و آبجی نیست دلش بسوزه ماه به ماه پولش میخاد 

از من میشنوی اگر گفتن اجاره میدیمم قبول نکنین پول که نمیدن دردسرم برات درست میکنن بخدا شوهرت یدفه ای میزنه سیم آخر بیا و درستش کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انگار قانون دنیاست . بدی از کسی میبینیم که بیشترین خوبی رو در حقشون کردیم

همیشه خودی بیشتر ضربه میزنه اینو خودم دیدم که میگم چون توقعشون رو می‌بریم بالا بعد یچی بشه بجای تشکر یچیم طلبکارت میشن 

من خانواده خودم اگر دستشون نمیاد کمک کنن حداقل دنبال تیغ زدنمونم نیستن ولی امان از خانواده و فامیل شوهرم خدا نصیب هیکشی نکنه از بس منفعت طلب و متوقع هستن خدا شر ایجور آدما رو از زندگی همه مون کم کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درسته لطف نباید از سر اجبار باشهتوقع هم نباید داشتاما جالبه ما که خونه دادیم و هر سری پول نیاز داشتن ...

همینه که برادرتان دست از سر شما برداره بره 

راحت میشه 

بره عاشق اونا باشه اصلا

چند وقت دیگه بچه هات بزرگ میشن خرجشون هم زیادتر میشه 

کلا باید جوابشون کنی خلاص

همیشه خودی بیشتر ضربه میزنه اینو خودم دیدم که میگم چون توقعشون رو می‌بریم بالا بعد یچی بشه بجای تشکر ...

من فکر کن دختر عمه من از من توقع داره شوهرم پول بهشون کمک کنه. من خودم چیزی ندارم . شوهرم پول داره. آدم به این پررویی. 

داداشت رو بلند کن خونه رو بفروشین جای دورتر خونه بگیرین هیچی ارزش آرامش و اعصاب رو نداره ضرر مالی دس ...

گل گفتی بخدا

هیچی مهمتر از آرامش خودت نیست

۶ ساله حرف و حدیث خانواده شوهر رو به جون خریدم 

خودم هزارمدل صرفه جویی میکنم و از خرجام میزنم که کم نیاریم و شوهرم بگه داداشت کرایه بده.

همش به این امید که زندگیشون جمع و جور بشه

آخرش میبینم نه زندگی اون درست شد نه من

داره بدتر هم میشه چون قدر نمیدونن

همینه که برادرتان دست از سر شما برداره بره راحت میشه بره عاشق اونا باشه اصلاچند وقت دیگه بچه هات بزر ...

والا من از خدامه بره

انگار وظیفم شده سرویس دادن به اینا

باور کن حتی پیش اومده دعوتشون کردم و سفره هفت رنگ چیدم واسشون بعد زنش اخم و تخم کرده که چرا خواهرت فلان غذا رو تعارفم نکرده🤦🏻‍♀️

به دلم موند یکبارم جلو شوهرم من بگم داداشم فلان کارو کرد واسم

والا خیلی زور داره هم پولت بره هم توهین بشنوی😣ولی انگار همچین اتفاقایی باید بیفته که از سادگی دربیا ...

ی بنده خدایی حرف قشنگی زد ب مامانم گفت وقتی مثلا ۱۵ م میخوای قرض بدی ب کسی بهش بگو من الان با این پول مثلا ۳ گرم طلا میخواستم بخرم سال دیگه ب جای پولم ۳ گرم طلا بهم بده

اون یا قبول میکنه ک بعیده یاهم میره پشت سرشم نگاه نمیکنه

مبالغ زیاد قرض بدی و دیر بهت پس بدن یجورایی ضرره

بچه هام هزارجور خواسته و خرج دارنخودمم زندگی نمیکنم همش بخاطر خدمت به برادری که قدرمو نمیدونه

اینده اونا مهمه

تو چه میدونی شاید دوروز دیگه دست داداشت تنگ تر شد و بهونشون برا موندن جورتر شد زودتر باهاش صحبت کن