2777
2789
عنوان

ثواب کردیم کباب شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 10356 بازدید | 236 پست
ببین عزیزم وظیفه برادرتان هست می بینی که برادرتبیمارستان جنبه است اگه بکی لطف می کنه از جانب ایشون و ...

درسته لطف نباید از سر اجبار باشه

توقع هم نباید داشت

اما جالبه ما که خونه دادیم و هر سری پول نیاز داشتن کمکشون کردیم حالا شدیم منفور و اونا که خودشون رو همیشه کنار کشیدن شدن محبوب!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خدا رو شکر نجات پیدا کردم از این کباب شدن. یکی از اقوام من مدام می‌گفت پول ندارم کمکم کن. قرض ...

میفهممت

منم همینطورم

پولم رفته و مالمم رفته 

هر دفعه هم سر یه چی ایراد میگیرن و قهر میکنن

والا حتی مریض میشم کسی یه سر نمیزنه بگن مرده ای یا زنده 

میفهممتمنم همینطورمپولم رفته و مالمم رفته هر دفعه هم سر یه چی ایراد میگیرن و قهر میکننوالا حتی مریض ...

دقیقا. حالا این فامیل ما فقط تو پیامهاش یا می‌گفت بهم پول بده یا می‌گفت چرا حالم رو نمی‌پرسی. حالا فامیل درجه سه بود که سالی یه بارم همو نمیبینیم

بعد از 6 سال هنوز غیرمستقیم میگی.......!!! خوب تقصیر خودته دیگه مستقیم بگو ما میخایم خونه رو بدیم ره ...

آخه هردفعه تا به من میرسن از قسط و قرض و بدبختی میگن

انگار دهنم بسته میشه

زبونم نمیچرخه بگم منم خونمو میخوام

الان به هییییج وجه خونه رو نفروش یه وقت خدای نکرده ضرر کنین، یه عمر همسرت میگه : به خاطر برادر تو مج ...

فقط مساله داداشم نیست

با خانواده همسرم توی یک کوچه هستیم و همیشه در حال رصد کردن ما هستن.

خواهر شوهرام همیشه اینجان و متاسفانه دخالتشون هم کم نیست.

تربیت بچه هام از دستم دررفته، چون داداشمم اینجاست دهنم بسته اس و نمیتونم اعتراض کنم.

حتی شوهرمم خسته شده ازین وضعیت

آخه هردفعه تا به من میرسن از قسط و قرض و بدبختی میگنانگار دهنم بسته میشهزبونم نمیچرخه بگم منم خونمو ...

چون عین من ساده ای. منم تا فامیلمون پیام میداد کلی از بدبختی می‌گفت اما تو فامیل و استوری خوش گذرانی رو نشون میدادن. و من از فامیل می‌فهمیدم. کلی به خودم چیز گفتم به خاطر سادگیم

بلاخره یه جایی باید گفته بشه دیگه هر چی بیشتر طول بکشه وقیح تر میشن اینجور آدما .. از یک جایی ب بعد ...

بخدا همینه

از قدیم و ندیم گفتن اگه میخوای کسی رو با خودت دشمن کنی اول یه چیزی بهش بده بعد همون رو ازش بگیر

شوهرم همچی اشتباهی کرد4سال بدون یه قرون پول دوماد و آبجی مفت خورش گذاشت تو خونه وقتیم خودمون میخاستی ...

آدم‌ ازین میسوزه که خودشون چیزی جمع نمیکنن

انگار به فکر آینده نیستن

نهایتا باید یه چیزی دستی هم بهشون بدی

اگر یچیم ازتون نگرفتن موقع بلند شدن شما بیا اینجا به من بگو حرف مفت زدم بلایی که سر مون اومد بیکاری ...

اتفاقا انتظار همچین چیزی رو هم دارم عزیز

احتمال اینکه بگن پولی نداریم خونه رهن کنیم ۹۹ درصده

و باز باید پول بهشون بدیم که بلند بشن

دقیقا. حالا این فامیل ما فقط تو پیامهاش یا می‌گفت بهم پول بده یا می‌گفت چرا حالم رو نمی‌پرسی. حالا ف ...

اوه اوه اون که دیگه درجه ۳ بوده. هیچ مسئولیتی درقبالش نداشتین

درسته لطف نباید از سر اجبار باشهتوقع هم نباید داشتاما جالبه ما که خونه دادیم و هر سری پول نیاز داشتن ...

چون عین ما توقع براشون ایجاد کردی. منم اول که فامیلمون گفت ندارم کمک کن باید میگفتم برو قرض یا وام بگیر. چون شوهرش کارمند دولته . اما اشتباه کردم اونم پررو شد هیچ مدام گفت بده. بعد دیدم خیلی پررو شده و به مسافرته . دیگه ندادمش و بعد بهم پیام داده چرا سراغم رو نمی‌گیری دوباره جواب ندادم. بعدش پیام داد  به دروغ که میخواستم احوالت رو بپرسم. و جواب ندادم  اونم پیام داد و کلی بهم توهین کردهم پولم هم توهین هم نمک نشناسی. 

اوه اوه اون که دیگه درجه ۳ بوده. هیچ مسئولیتی درقبالش نداشتین

اصلا . ما چند ساله همو نمی‌دیدیم. فقط شمارم رو داشت هی پیام میداد من مریضم چرا حالم رو نمی‌پرسی. حالا من خودم کلی بیماری دارم اما نمی‌ذارم کسی بفهمه چه برسه توقع احوالپرسی داشته باشم