shirintarazangabin مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1321 عنوان زنداییم کاری کرده ک دختر ده ساله ش با ما بی محلی کنه 112 بازدید | 10 پست نفس دختر داییمهبیچاره وقتایی ک بدون مامانش میاد و باباش میاد میاد میشینه قشنگ پیشمون بغلمون می کنه بوسمون می کنه با مامانش میاد کلا از ما فاصله میگیره و میزیم نزذیکش میکشه عقب خودشو و باهامون ی کلامم حرف نمیزنه خیلی صبر کردم گفتم درست میشه اما بذتر شد 1404/06/17 | 20:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shirintarazangabin مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1321 مادرش زبون شیرینی داره و با سیاسته دختر داییم ی لحظه تل خرگوشیش رو داد دستم ببینم زنداییم بهش چشم و ابرو انداخت ک برو ازش بگیز زود و اونم اومد از دستم گرفت و رفت
اکورپکور عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7652 لطفا تحت فشارش نزارین چون از سمت مادرش سرزنش میشه حال دحتر داییتو تجربه کردم یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
shirintarazangabin مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1321 بدجایی تاپیک زدی اینجا همیشه حق با عروساست حق با شماست دوست عزیز منم نظراتی جواب میدم ک کمک کننده باشه و راهنما صرفا
shirintarazangabin مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1321 لطفا تحت فشارش نزارین چون از سمت مادرش سرزنش میشه حال دحتر داییتو تجربه کردم اصلا تو وضعیتی قرارش ندادم که اذیت بشع فقط صبوری می کنم
shirintarazangabin مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1321 اصلا تو وضعیتی قرارش ندادم که اذیت بشع فقط صبوری می کنم دختر داییمه دلم میخواد حرف بزنه بگه
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 66603 مامانت اینا به داییت بگن این چه وضعی هست زنت راه انداخته داره با روح و روان بچه بازی میکنه
shirintarazangabin مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1321 مامانت اینا به داییت بگن این چه وضعی هست زنت راه انداخته داره با روح و روان بچه بازی میکنه خیلی ناراحتممن و ما ضعفی نداریم ! نمی دونم چرا اینجوری می کنه من میسپارم به خدا الهی که خدا به بهترین روش و راه درست خودش این شرایط و درست کنه من قلبم خیلی شکسته
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 66603 خیلی ناراحتممن و ما ضعفی نداریم ! نمی دونم چرا اینجوری می کنه من میسپارم به خدا الهی که خدا به بهتری ... اخه بچه گناه دارهالان برادرزاده من تموم پشت و پناهش منمپیش من یه عالم ارامش داره همین حدودا هست سنشحس میکنم مادرش داره میترسه از وابستگیش به من ولی جرات نداره چیزی بگه چون بچه میذاره کف دستم