2777
2789
عنوان

چقدر یه زن میتونه چندش باشه

186 بازدید | 12 پست

تو اقواممون یه خانومی هست که دوتا پسر داره پسر اول زن و بچه داره پسر دوم ازدواج کرده ولی فعلا فرزند نداره

عروس اول فوق‌العاده پر و پرتوقع و حسوده

دومی نه خیلی مهربون و یه رنگه خیلی احترام میزاره 

از روزی که برادر شوهرش ازدواج کرده این هی راه میره میگه من از همه خوشگل ترم من از همه قشنگ ترم

حالا منظورش از همه کیه 

عروس کوچیکه چون سبزه اس و موهاشم یکم کم پشته خانواده اش هم سطح اقتصادی شون یکم پایین تراز

عروس اولیه اس و مامانشون چون پدرشون خوب نبوده ازدواج مجدد کرده 

ولی درکل خیلییی دختر خانوم و با اصالتیه

اینقدر این عروس بزرگه فامیلمون رومخه رومخه اصلا نمیخوام ببینمش تو جمع فامیلیمون

اینم بگم همه جا گفته من از اون دومیه خیلی سرم اون فلان بهمانه و کاملا بنده خدارو کوچکش کرده

بابا اینقدر بدذات و چندش نباشید اون زندگی خودشو داره تو زندگی خودتو 

همین دلشکوندن های این مدلی کارما میشه تو زندگی هاتون

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاریته ؟

نه عروس خالمه

من نمیتونم مثل اون دختر خالم ادب پیشه کنم و چیزی نگم 😐😂

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ماشاالله چه گاوه

جالبش اینه همه اقوام بهش میگن نگو گناه داره یهو به گوشش میرسه ها که البته یه دوتا نخاله هم رسوندن 

میگه مگه من دروغ میگم😐😶‍🌫️

واقعا چقدر بی شخصیت اصل کاری شعوره که تو نداری ایکبیری

خیلی دلم میخواد یبار بهش بگم 

واقعا عروس کوچیکه خیلی مظلومه و خانومه

حالا خانواده شوهرش یا اطرافیان میخوان بهش مدال بدن برا سرتر بودنش

اتفاقا خودشو از چشم همه انداخته 

خیلی دلم میخواد یبار بهش بگم واقعا عروس کوچیکه خیلی مظلومه و خانومه

خیلی خوب نیست آدم مظلوم باشه

بعضی وقتا باید حساب بعضیا رو بذاری کف دستشون 

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡