2777
2789
عنوان

از وقتی وارد خونه جدید شدیم هرروز کارمن و شوهرم دعواست😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 79 پست
بیرون از خونه خوبه اخلاقش؟؟ مثلا تو ماشین همراهشی یا خونه اقوام ک میرید؟

نه همونه کلا 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونتون بگرد کسی دعا اینا نکرده باشه😑

ببین روز اولی که اومدیم یه دعا دیدم لای زنگ خونه 

اما اهمیت ندادم همونجا موند

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

نه همونه کلا

اگه بیرون از خونه هم همونه،احتمال مشکل از خونتون کمه 

همون چشم زخم یا ممکنه طلسم گرفتن 

ادم حسود ندارین دروبرتون؟؟ این خونه ای که اومدین خیلی اوکی تر از قبلیس که بقیه تعجب کرده باشن؟؟ 

خونه خریدین ؟ شاید وام و قسط و اینا زیاد دارین مشغله ی ذهنیتون زیاده استرس دارین این طور شده

اره خریدیم 

قسط و قرض که خیلی زیاده 

نمیدونم والا 

آخه با من خیلی بد شده😔

ما خونه قبلیمون اونجوری بود از روز اولی ک رفتیم دعوا کتک کاری، اصلا حالمون یجوری بود همش مث سگ و گربه ب جون هم و کتک کاری ، قلبم درد میکرد ب سختی نفس میکشیدم ی حالای عجیب ، ۲ ساله دراومدیم ازاونجا چرا اونجوری نیستم دیگ

اگه بیرون از خونه هم همونه،احتمال مشکل از خونتون کمه همون چشم زخم یا ممکنه طلسم گرفتن ادم حسود نداری ...

اره خیلی بهتره

هرکی اومد تعجب کرد ما چطوری خریدیم 

نمیدونم که چه وضعی داریم فقط با سیلی صورتمونو سرخ نگه داشتیم

درست فکر میکنی خونه با خونه خیلی فرق داره

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺