2777
2789
عنوان

از وقتی وارد خونه جدید شدیم هرروز کارمن و شوهرم دعواست😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 79 پست
بیست دیقه قبل غروب افتاب اسپند دود کن اگه میتونی صدقه بده قربونی بدین ناس و فلق رو زیاد بخون

همهههه این کارا رو کردم فایده نداشت،😔

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه مشکل از خونتون باشه نمیدونی صاحب قبلی وضعش چجوری بوده؟؟ همسایه ها چیزی نمیگن؟

خیلی با دین و ایمان بودن آدمای خوبی بودن در کل 

ولی از همسایه ها شنیدم خیلی بحث و دعوا داشتن باهم 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

خیلی با دین و ایمان بودن آدمای خوبی بودن در کل ولی از همسایه ها شنیدم خیلی بحث و دعوا داشتن باهم

حالا به دلت بد راه نده 

ولی متاسفانه واقعیت داره این موضوع  

اگه خیلی دیدین ادامه دار شده به یه استاد مسلط به علوم غریبه مراجعه کنید (نه این شیادای دعانویس و جادوگر) 

خونه ما هم عجیب و غریبه تاپیکام هست..مخصوصا یکی از اتاقامون

عزیزم میشه یه خلاصه بگی تایپیکا زیاده نتونستم پیدا کنم 

راه حلی هم براش پیدا کردی!؟

حالا به دلت بد راه نده ولی متاسفانه واقعیت داره این موضوع اگه خیلی دیدین ادامه دار شده به یه استاد ...

دارم هرروز کلی دعا میذارم توخونه پخش شه 

صدقه اسپند سرکه همروووو به کار میگیرم 

میدونی شوهرم تغییر کرده نه من 

سرهرچیزی دعوا میکنه بداخلاقی میکنه دز صورتیکه قبلش اصلاً اینطور نبود 

عزیزم میشه یه خلاصه بگی تایپیکا زیاده نتونستم پیدا کنم راه حلی هم براش پیدا کردی!؟

فضای خونه ما سنگینه...از وقتی ازدواج کردم از ی اتاق ب شدت میترسم..خونمون شیک و نوسازه..سه خواب هستش ولی در اون اتاقو حتی روزا می‌بندم..حس بد و ترسناکی دارم..از شب عروسیم هرشب خواب جن میبینم ک از اون اتاق میان...

بدنم پر از جای چنگ وکبودی میشه...

همین الان جای چنگش هی..چن شب پیش خودبخود افتاده و زخم شده...چنگ شدیددددد منظوره ها

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
صد درد صد چشم زخم صدقه بده نذر بده

کلی صدقه دادم 

در حد وسعمون یه خروس قربونی کردیم

عزیزم یکم کوتاه بیا سازش کنید باهم درست میشه ❤️

اخه قبلش اصلاً بینمون مشکلی نبود😔