2777
2789
عنوان

از وقتی وارد خونه جدید شدیم هرروز کارمن و شوهرم دعواست😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگرد ببین دعا توش نیس

ببین روز اولی که اومدیم یه دعا دیدم لای زنگ خونه 

اما اهمیت ندادم همونجا موند

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

عزیزم منم جدیدا خیلی با شوهرم سر سنگین میشیم یعنی از سینما برگشتیم خوش و خرم بی دلیل معلوم نیست به خاطر شاید یه کلمه بی معنی دو سه ساعت حرف نمیزنیم.خودمم احساس خطر کردم اخه هر روز بی دلیل و مسخره همش میریم تو قیافه یه بار اون یه بار من:/

تنها راهش پاکسازی هست 40 روز پخش سوره بقره با صدای بلند

حتما از فردا اینکارو میکنم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

ما هم داریم خونه می‌سازیم و شوهرم خیلی تحت فشاره چون هزینه ها سرسام آوره

منم سعی میکنم غذاهایی که دوست داره درست کنم و اوضاع خونه رو آروم کنم و خلاصه بهش میرسم از همه نظر خدارو شکر نمی‌کشه به دعوا

مال همونهشاید بگی دعا اینا همش الکیهولی بخدا راسته

برم بگردم پیدا ش کنم 

بعد چیکارش کنم

اره خیلی بهترههرکی اومد تعجب کرد ما چطوری خریدیم نمیدونم که چه وضعی داریم فقط با سیلی صورتمونو سرخ ن ...

متاسفانه چشم زخم و چشم حسود از طلسم بدتره گاهی اوقات 

تسبیح بگیر دستت روزی صد تا فلق صد تا ناس بخون 

صوت سوره بقره رو پخش کن تو خونت تا چهل روز 

توکل به خدا 

عزیزم منم جدیدا خیلی با شوهرم سر سنگین میشیم یعنی از سینما برگشتیم خوش و خرم بی دلیل معلوم نیست به خ ...

وای دقیقا 

بعد من هر رروز کارم گریست

متاسفانه چشم زخم و چشم حسود از طلسم بدتره گاهی اوقات تسبیح بگیر دستت روزی صد تا فلق صد تا ناس بخون ...

چشم ممنونم که کمکم کردی

وای دقیقا بعد من هر رروز کارم گریست

نه گریه نمیکنم ولی انگار چون زیاد با همیم دیگه خیلی برا هم عادی شدیم یه جورایی دنبال بهونه اییم:/ میگم چند روز برم خونه مامانم اینا بلکم دلمون برا هم تنگ بشه:))