2777
2789
یه دوره ده روزه امپول قرص مصرف کردم هر دو روز سونو گرافی میشدم تا اندازه فولیکول ها بررسی بشه وقتی ب ...

چه جالب 

مرسی که گفتی 

بعد شرمنده میپرسم چرا این روش رو انجام میدن ؟

و اینکه هزینش چقد میشه از اول تا اخر 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

اهان پس به سونوگرافی معروف تو شهرتون پیدا کن ببین میتونی وقت بگیری شاید پر شده باشه

نه وقت داره همیشه شاید معطلی داشته باشه یه ساعت اینا 

ولی حتما وقت میگیرم قبلش چون تحمل ندارم وایسم

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب مرسی که گفتی بعد شرمنده میپرسم چرا این روش رو انجام میدن ؟و اینکه هزینش چقد میشه از اول تا ا ...

عزیزم باردار نمیشدم اسپرم همسرم داغون بود 

من مرکز دولتی انجام دادم هزینه ویزیت سرم مناسب بود اما داروها نه چون همچنان هم داروها ادامه داره

حدودا ۳٠ تا الان 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

نه وقت داره همیشه شاید معطلی داشته باشه یه ساعت اینا ولی حتما وقت میگیرم قبلش چون تحمل ندارم وایسم

اهان خوبه پس انشالله دوتامون هم خبرای خوبی میشنویم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

عزیزم باردار نمیشدم اسپرم همسرم داغون بود من مرکز دولتی انجام دادم هزینه ویزیت سرم مناسب بود اما دار ...

عزیزم 🥺❤️🌺

امیدوارم به خوبی و خوشی بگذرونی این دورانو 🤲🤲🌺❤️❤️❤️

سالم و سلامت باشید هر جفتتون🥺😍😍😘😘❤️🌺

مرسی از همتون فکر میکردم دیر شده که دیدم نه هنوز وقت دارم😁

اره بابا نگران نباش تا ۲۲ راحت وقت داری😍😘❤️

اهان خوبه پس انشالله دوتامون هم خبرای خوبی میشنویم

ایشالا به حق فاطمه ی الزهرا🥺🥺🥺❤️❤️💚💚💚

[QUOTE=400243366]عزیزم 🥺❤️🌺 امیدوارم به خوبی و خوشی بگذرونی این دورانو 🤲🤲🌺❤️❤️❤️ سالم و سلامت باشید هر جفتتون

مرسی خاله ولی دو قلو هستن 

خدا تو و نی نی تو شکمتم حفظ کنه