2777
2789
عنوان

تا چند ساله دیگه باید بمونم تا ازدواج کنم هی میگن وقتش نشده 44 سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2076 بازدید | 103 پست
اره واقعا ایده آل گرا ممکنه باشماصلا ازدواج‌هایی که خواهر و برادرام کردن رو نمی‌پسندم ولی خوبرشخص خا ...

شاغل هستی؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند بار چهل روز؟ یا همینجوری

ببین چهل یه عدد مقدسه خب!!و گفته شده هرکی چهل بار یه چیزی و دعاکنه نتیجه میگیره

شما هربار۱۴ تا به نیت ۱۴ معصوم نذر کن ولی دیگه ترکش نکن تاوقتی که حاجتت روا شد 

راسی چهله زیارت عاشورا برای دخترای مجرد سن بالا خودش معجزه ست حتما بخون انشااله معجزه شو ببینی

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

اره واقعا ایده آل گرا ممکنه باشماصلا ازدواج‌هایی که خواهر و برادرام کردن رو نمی‌پسندم ولی خوبرشخص خا ...

انشالله بهش برسی عزیزم من قبلاً تو کتاب گنجهای معنوی ی دعا بود دیده بودم که نماز روزانه تموم میشه می‌خونی اسم شخص میگی بخدا ی باز همین کار کردم همون کسی میخواستم عاشقم شد اومد خواستگاری ولی تو تحقیقات فهمیدم آدم درستی نیست رد کردم  ولی اینکه جواب داد تعجب کردم چون خیلی آدم مذهبی طوری نیستم الان بخدا کتابش ندارم یادم هدیه دادم به یکی از دوستام ببین میتونی کتابش گیر بیاری توش دعا زیاد داره یادم شده ده سال پیش چطوری بود 

به نظر خودم ذهنیتم بیشتر باعث شدترس از رفتن به زندگی جدید یا ترس از آینده یا دست کم گرفتن خودم ..

من 25 سالمه

دوست پسر ندارم. فامیل و همسایه ی مجرد هم ندارم 

و واقعا ازدواج رو از خودم خیلی خیلی دور میبینم.

حس میکنم ممکنه تا همین سن شما برسم و مثل شما مجرد باشم. آخه میدونی، خیلی عجیبه. آدمایی که میان خواستگاری من عجیبن. سنشون خیلی بیشتر از منه. یا زشت و فقیر و بی سوادن

مثلا اخری 14 سال از من بزرگتر بود. مدرکش هم زیر دیپلم بود و خیلی از ما فقیر تر بودن

البته اجازه ندادیم بیان...

من از نظر ظاهری بد نیستم به خدا خوبم. یه کم کارای زیبایی هم انجام دادم (طبیعی)، دانشجوی کارشناسی ارشد هم هستم. خانواده ام هم فرهنگی هستن.

ولی نمیدونم چه حکمتیه

میفهمم چی میگی... اینکه جور نشده تا الان رو میفهمم

واقعا هیچ کاری نمیشه کرد

کاربری دست دو نفره. 

انشالله بهش برسی عزیزم من قبلاً تو کتاب گنجهای معنوی ی دعا بود دیده بودم که نماز روزانه تموم میشه می ...

میدونی دیگهواعصاب ذکرو نماز و ... ندارم 

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
مردی که طلاق گرفته بدرد نمی خوره مردی که همسرش فوت شده منظورم هست اسی مردهایی که همسرشون فوت کرده به ...

طلاقی چیه مگه 

بخاطر دخالت‌ها میگی؟

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
خب مشکل چیه چرا یا عشقت ازدواج نمیکنی

جور نمیشه

جور نمیشه

یعنی اومده خواستگاری دیلیش چیه جور نمیشه 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

کاش اینقدر گیر ازدواج نباشید همینطور بشینید منتظر باشید یکی بیاد بگیرتتون؟ کاش خواهرشوهر منم اینو بفهمه بابااااا اگر ازدواج میکردین 25 نهایت 30 ازدواج کرده بودین ول کنید