2777
2789
عنوان

تا چند ساله دیگه باید بمونم تا ازدواج کنم هی میگن وقتش نشده 44 سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2076 بازدید | 103 پست
اره این شد یه حرفی

من تایید نمیکنم اصلا چرا دختری سنش می‌ره بالا شرایط ازدواج ی مرد پنجاه ساله که پسر مونده ندارن اون چطور می‌تونه با دختر بیست کوچیکتر ازدواج کنه چرا ی زن حق نداره توقع داشته باشه با یکی مثل خودش ازدواج کنه 

اتفاقا به مامانم میگفتم فلانی دوست پسرش رو سی سال پیش می‌آورد خونه ، آخرش ازدواج کردن فلانی اصلا کسی ...

خب مشکل چیه چرا یا عشقت ازدواج نمیکنی 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله اگر کمی دیر شده در عوض خدا بخت و اقبالی نصیبت کنه که همش فکر کنی داشته دنبال بهترین‌مورد واس ...

بغضی شدم 

خیلی ممنونم ماچ بهت 💋 

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
اتفاقا به مامانم میگفتم فلانی دوست پسرش رو سی سال پیش می‌آورد خونه ، آخرش ازدواج کردن فلانی اصلا کسی ...

منم دختر خاله دختر عمه دوست پسرا شون میومدن جلوی خانواده خونه شون همه شون هم ازدواج کردن 

سوره ی طه رو با زعفرون بنویس و با آبش غسل کن خاستگارات زیاد میشه

میخچال به عشقم برسم

عشقم‌خواستگاری کنه

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
من تایید نمیکنم اصلا چرا دختری سنش می‌ره بالا شرایط ازدواج ی مرد پنجاه ساله که پسر مونده ندارن اون چ ...

یا فک میکنن جدیدا اینجوری شده چون دختر مطلقه نباید با پسر ازدواج کنه یا پسره می‌ره بچه میگیره ولی دختر بخواد با سن کم ازدواج کنه ننگ عار می‌دونن متنفرم از قوانین ایران که ضد زنه

یه نماز تو مفاتیح هست از امام صادق خیلی نتیجه بخشه بخون)

(اول ماه قمری شروع ۱۰۰هزار صلوات هدیه کن  خاندان پیامبر )

و (دعای توسل )یسره اینارو بگو به امید خدا دوری از شیطون و ناامیدی حاجتت روا دلت شاد لبت خندون میشه ♥️🌺🤲

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

من درددلمو ب آب گفتم واقعا نتیجه دیدم

همکار منم حاجتشو به آب گفت جواب گرفت

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

راست میگه عزیزم.الان دیگه کم پیش میاد کسی سنتی ازدواج کنه .همه خودشون پیدا میکنن.بسپار به چند تا خانم واسطه ازدواج برات مورد پیدا میکنن

من تایید نمیکنم اصلا چرا دختری سنش می‌ره بالا شرایط ازدواج ی مرد پنجاه ساله که پسر مونده ندارن اون چ ...

چون اینجا کشور مردسالاری

مرد ۶۰ ساله میگه چون پولدارم دنبال دختر متولد دهه هشتادم

میگه دختره بیاد عاشقم بشه زنم بشه

بعد که یه زن کم سن و سال میگیرن و دختره میاد تیغشون میزنه و میره میگن اهن پرست بود

چون هیچ دختر دهه هشتادی عاشق یه پیرمرد که نمیتونه بشه بجز پولش