2777
2789
عنوان

تا چند ساله دیگه باید بمونم تا ازدواج کنم هی میگن وقتش نشده 44 سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2076 بازدید | 103 پست
میخچال به عشقم برسمعشقم‌خواستگاری کنه

دعای معجراج بخون آیه الکرسی 

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

راست میگه عزیزم.الان دیگه کم پیش میاد کسی سنتی ازدواج کنه .همه خودشون پیدا میکنن.بسپار به چند تا خان ...

عزیزم داداشت ازدواج کرد آخر ؟یادمه یبار برا هم دعا کردیم داداشامون ازدواج کنن

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چی شد که تا الان ازدواج نکردی؟خودت نخواستی یا جور نشد یا درگیر تحصیل بودی

به نظر خودم ذهنیتم بیشتر باعث شد

ترس از رفتن به زندگی جدید 

یا ترس از آینده 

یا دست کم گرفتن خودم 

..

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
واای عزیزم ببخشید از دستت خندیدم چقدر خدا خیرت بده حالم بد بودوالا منم دلم خوشی از خانواده م ندارم و ...

تو ی لیوان اب بگو بعد بخورش🤣🤣🤣 تو ی کاسه یکم بریز بگو خاستتو میتونی باااون اب گل اب بدی

من خیلی اصرار به ازدواج ابجیم داشتم نماز غفلبه براش می‌خوندم ازدواج کرد ولی کاش هیچوقت ازدواج نمی‌کرد ببین عزیزم دو حالت داره یا برات چیزهایی الویت بوده که هیچوقت در کسی ندیدی خب پس باید بپذیری ممکن هیچوقت کسی میخوای نباشه تنها بمونی ولی اگر میبینی تنهایی برات سخته مجبوری یکم از معیارهای کنار بکشی ببینی چی میشه بنظرم کمال گرایی تو ازدواج خوب نیست کاش این خودم زودتر می‌فهمیدم 

دعای معجراج بخون آیه الکرسی

چند بار چهل روز؟ یا همینجوری

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
من تایید نمیکنم اصلا چرا دختری سنش می‌ره بالا شرایط ازدواج ی مرد پنجاه ساله که پسر مونده ندارن اون چ ...

اره اگه اونطور که شما میگین بشه که خیلی خوب میشه ولی متاسفانه تو فرهنگ ما جا نیفتاده زیاد😑

چون اینجا کشور مردسالاریمرد ۶۰ ساله میگه چون پولدارم دنبال دختر متولد دهه هشتادممیگه دختره بیاد عاشق ...

آفرین بعد آخر برمی‌گردن فحش توهین به همه زنها میکنن نسبت میدن مرد  ایرانی همیشه پرو پر توقع هست و هیچوقت نمی‌خواد قبول کنه اشتباهش رو 

من خیلی اصرار به ازدواج ابجیم داشتم نماز غفلبه براش می‌خوندم ازدواج کرد ولی کاش هیچوقت ازدواج نمی‌کر ...

اره واقعا ایده آل گرا ممکنه باشم

اصلا ازدواج‌هایی که خواهر و برادرام کردن رو نمی‌پسندم 

ولی خوبرشخص خاصی رو میخوام 

بخاطر نیش و کنایه اطرافیانبخاطر اینکه بعضی ها شاغل نیستن و میخان سربار خونوادشون و پدرشون نشنبعضی ها ...

تو همه چی اقایون برد دارن 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

اتفاقا به مامانم میگفتم فلانی دوست پسرش رو سی سال پیش می‌آورد خونه ، آخرش ازدواج کردن فلانی اصلا کسی ...

خب شما که عشق داری با عشقت ازدواج کن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خب شما که عشق داری با عشقت ازدواج کن

جور نمیشه