راست میگه عزیزم.الان دیگه کم پیش میاد کسی سنتی ازدواج کنه .همه خودشون پیدا میکنن.بسپار به چند تا خان ...
عزیزم داداشت ازدواج کرد آخر ؟یادمه یبار برا هم دعا کردیم داداشامون ازدواج کنن
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خیلی اصرار به ازدواج ابجیم داشتم نماز غفلبه براش میخوندم ازدواج کرد ولی کاش هیچوقت ازدواج نمیکرد ببین عزیزم دو حالت داره یا برات چیزهایی الویت بوده که هیچوقت در کسی ندیدی خب پس باید بپذیری ممکن هیچوقت کسی میخوای نباشه تنها بمونی ولی اگر میبینی تنهایی برات سخته مجبوری یکم از معیارهای کنار بکشی ببینی چی میشه بنظرم کمال گرایی تو ازدواج خوب نیست کاش این خودم زودتر میفهمیدم
اتفاقا به مامانم میگفتم فلانی دوست پسرش رو سی سال پیش میآورد خونه ، آخرش ازدواج کردن فلانی اصلا کسی ...
خب شما که عشق داری با عشقت ازدواج کن
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱