2777
2789
عنوان

تا چند ساله دیگه باید بمونم تا ازدواج کنم هی میگن وقتش نشده 44 سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2076 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بهتر نیست

چرا باید با یه پیر پسر 38.39 ساله ی بی سواد و فقیر و زشت ازدواج کنم در حالی که خودم جوان و خوشگل و تحصیل کرده هستم؟

بعد اونو با تمام اعضای خانواده مقایسه کنم و خجالت بکشم؟؟؟؟

چرا؟؟؟

شما خودتون حاضرید با یه دختر که یه کم نقص داره ازدواج کنید؟ قطعا نه

از طرفی کسی که تحصیلات آکادمیک نداره و عوضش به قول خودش کار کرده توی این بیست سال یعنی از 17-18 سالگی تا نزدیک 40 سالگی چرا هیچی نداره؟

نه خونه نه پس انداز 

پس چکار کرده؟ پولاشو صرف الواطی کرده؟ توی این 5-6 سال اخیر همه چی گرون شده. قبلش که انقدر گرون نبود. وقتی هیچی نداره در حالی که بیست سال کار کرده یعنی بی عرضه و بدبخت و فلک زده اس. تا آخر عمرش هم هیچی نمیشه. بد میگم؟

من حاضرم توی خونه ی پدرم با عزت و احترام زندگی کنم ولی زن همچین آدمایی نشم. کسی که تا آخر عمرش هیچی نمیشه و منو صد پله با خودش میکشه پایین. 

حداقل توی خونه ی بابام به فکر کرایه خونه و پول دوا و درمان و لباس و.. نیستم
@mr313m‍ 

پیامتو پاک کردی ریپلای پرید تگ کردم که بخونی و بفهمی همجنسات چقدر پرو تشریف دارن

کاربری دست دو نفره. 

کسی تو این سایت ها ازدواج موفق داشته؟ دوستان یا خانواده ات

بله از اطرافیان بودن و دیدم 

برنامه طبق قوانین خواص هست 

اگر خارج از مسائل و ازدواج باشه خود برنامه مسدود میکنه طرفوو

نه بهتر نیستچرا باید با یه پیر پسر 38.39 ساله ی بی سواد و فقیر و زشت ازدواج کنم در حالی که خودم جوان ...

بابت پاسخ متشکرم

یاالله، مرا پاک کن با پاکی بزرگ از جنس خودت و مرا با آن پاکی از دنیا خارج و نزد خود حاضر کن

نه بهتر نیستچرا باید با یه پیر پسر 38.39 ساله ی بی سواد و فقیر و زشت ازدواج کنم در حالی که خودم جوان ...

افرین بهت منم مثل تو ام البته من یبار سرم به سنگ خورد طلاق گرفتم دیگه تصمیم گرفتم این بار بخاطر حرف بقیه اشتباه نکنم

اما یک چیزی عجیب برام چرا خانم ها بیشتر دنبال ازدواجن تا مردا خیلی عجیبه

اتفاقا مرا ازدواجی ترند.  الان دوستای داداشم همه دنبال زن می‌گردن و ناله میکنن که اونی که میخوان گیر نمی آرن.  

خدایا شکرت.