2777
2789

لطفا نیاین بگین تلاش و پشتکار

۹ ماهه دنبال کارم ظاهرم امروزی روابط عمومیمم خوبه اما انگار طلسم شده هرجا میرم جور نمیشه

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره یوسف رو بنویس. بذار لای یه دیوار تو یه کوچه خلوت. گذاشتی پشت سرتم نگاه نکن اصلا.ان شاءالله یه ش ...

چقد طول میکشه ؟

عزیز دلم چیزی که آدم خودش به دست نیاره بد مدتی که دل بسته اون شدی از دست میره 

هرچیزی به وقتش اتفاق میفته 🥰

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

عزیز دلم چیزی که آدم خودش به دست نیاره بد مدتی که دل بسته اون شدی از دست میره هرچیزی به وقتش اتفاق م ...

عزیزم تو شرایط سختیم وقتش به درد من نمیخوره

همین خصوصیا میرم جور نمیشه😑

عه آخه خصوصیا خیلی به سر و زبون طرف نگاه میکنن باید پرو باشی اگه اروم باشی یا تیپ جدید نزنی زیاد قبول نمیکنن منم رفتم بازاریابی ولی گفت تو اروم حرف میزنی و ارتباط نمیگیری و ردم کرد ولی اون دوتا که پرو بودن موندن تو شرکت

عزیزم دنبال روی این کار ها شاید اولش خوب باشه ولی بعد ها مشکلات وحشتناک به همراه میاره 

امروز هم هیچ اصلا روز خوبی برای شروع اینکارها نیست 🥰

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

عه آخه خصوصیا خیلی به سر و زبون طرف نگاه میکنن باید پرو باشی اگه اروم باشی یا تیپ جدید نزنی زیاد قبو ...

عزیزم من قبلا هر مصاحبه که میرفتم اولین مصاحبه قبول میشدم اما الان ۹ ماهه دنبال کارم ظاهرم امروزی تیپم خوبه روابط عمومیم خوبه سابقه کار دارم اما جور نمیشه نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه

عزیزم دنبال روی این کار ها شاید اولش خوب باشه ولی بعد ها مشکلات وحشتناک به همراه میاره امروز هم هیچ ...

چه کارایی

عزیزم من قبلا هر مصاحبه که میرفتم اولین مصاحبه قبول میشدم اما الان ۹ ماهه دنبال کارم ظاهرم امروزی تی ...

آهان درسته عزیزم توکل بر خدا انشالله یه کار خوب برات پیدا میشه