2777
2789
عنوان

با همسایه فضول چی کار کنیم

110 بازدید | 7 پست

مغازه شوهرم‌ پایین خونست، بیشتر وقت ها چون دیر صبحانه می خوره و کارش طول میکشه دیر ناهار می خوریم ساعت ۳تا ۳:۳۰. اون روز زن همسایه شوهرمو دیده گفته آقای فلانی چرت انقدر دیر ناهار می خورین، شوهرمم آدم حاضر جوابیه ولی انقدر شوکککه شده هیچی نتونسته بگه، یه روز دیگه شوهره ظرف غذا رو دست شوهرم دیده داره میبره مغازه گفته آقا فلانی عصرونست؟!! محلمونم هم پایین و داغون نیست. منکه باهاشون فقط سلام و علیک دارم فقط. چندین بارم غذای نذری امام حسین درست و حسابی برای هیات خودمون شوهرم برد براشون گفت بچه کوچیک دارن، نذری شفاست،   چند روز بعد دیدیم گذاشتن جلوی گربه تو حیاط.

موندم چجوری تحملشون کنیم؟

امان از همسایه بی‌شعور 

همسایه ما یه نوه کوچیک داره از این دمپایی های جغجغه دار پاش میکنه سر ظهر از ساعت ۲ تا ۴ بچه تو کوچه میدوه اینور اونور 

اصلا شعور نداره مردم دارن استراحت میکنن 

خب بچه که بچه است خوشش میاد پاشو میکوبه زمین صدا بده 

اون بزرگتره عقلش نمیرسه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هم 3 ناهار میخوریم. ولی اصن 5 هم بخورین به کسی ربطی نداره آخه

اصلا موندم‌تو کار اینها به خدااا.

۸ واحد دیگه تو ساختمونمون هستن، هر کسی سرش تو زندگی خودشه. این همسایه دیوار به دیوار ما آمار همه رو داره. خیلی فرهنگشون‌ پایینه.

اینکه خوبه ، من و شوهرم هر دو ازدواج دوممون هست ولی بچه از ازدواج اول نداریم . به گوشم رسوندن که وقتی دور هم هستن گفتن که شوهرش بچه داره و احتمالا بچه بزرگشون بچه ی زن اوله . به قول شما خیر سرشون همه شونم از این مدعیای فرهنگ و کلاس که نصف سال خارج از کشور هستن . 

اصلا موندم‌تو کار اینها به خدااا.۸ واحد دیگه تو ساختمونمون هستن، هر کسی سرش تو زندگی خودشه. این همسا ...

من میرم خونه ی مامانم تهران گاهی یک هفته نیستم . یه بار یکیشون برگشت گفت وقتی نیستی شوهرت هم نمیاد خونه ها در حریان باش !! بابا اصلا شاید رفته خونه ی مامانش . شاید میره سفر . اخه تو فضول منی ؟!!! منم مثل شما کلافه ام از فضولی همسایه

من میرم خونه ی مامانم تهران گاهی یک هفته نیستم . یه بار یکیشون برگشت گفت وقتی نیستی شوهرت هم نمیاد خ ...

خدا بهت صبر بده. خیلیییی رو اعصاب آدمن.

ببین چقدر طرف باید بیکااار باشه سرش تو زندگی بقیه باشه.

امان از همسایه بی‌شعور همسایه ما یه نوه کوچیک داره از این دمپایی های جغجغه دار پاش میکنه سر ظهر از س ...

درکت می کنم. ما در واحد رو می خوایم ببندیم خیلی آروم و بی سر و صدا، حالا این همسایه ما زنش و دو تا بچه هاش یه جوری در واحد رو می کوبن ما می گیم‌حالا اعصاب ما به جهنم، به در خونتون رحم‌کن.