2777
2789
عنوان

شوهرم بد دهن است

449 بازدید | 24 پست

مهربونه.خیلی علاقه بهم داره.تو هر جمعی هستیم حواسش به منه.ولی وقتی عصبانی میشه حرفای بد میزنه فحش میده دو ساله ازدواج کردیم درست نمیشه فقط به خاطر خونواده ام کوتاه امدم وگرنه یه لحظه هم باهاش نمیموندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جمع می گه؟ مشاور خوب می تونه به مرور برطرفش کنه. 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

عموى منم بسيااااااار بدهن بوده و از اين باب معروف.در جوانى يبار حرف ركيكى مى زنه و همسرش مى زنه تو دهنش.از اون موقع به عالم فحش هم كه بده ولى زنش رو سرش جا داره و يبارم حرف بد نزده.انقدر كه تاثير گذار بوده اون تو دهنى

شوهرمن اصلا بد دهن نیست ولی زمان دعوا همش میگه نزار دهنم باز بشه بگم خانوادت چیکار را میکنن 

منم همیشه بهش میگم بگو ولی هیچ وقت نمیگه 

موقع دعوا از اینکه محلم نمیده اعصابم خورد میشه البته خوب همیشه موقع دعوا خود من مقصرم چون خودم دعوا راه میندازم و همش میگم مامانت  اینجوری کرد خواهرت اینجوری کرد و... وگرنه بیچاره بی ازاره همین که شامم روبه راه باشه و چاییش و خونه مرتب باشه و بچه ساکت کافیه براش 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
عموى منم بسيااااااار بدهن بوده و از اين باب معروف.در جوانى يبار حرف ركيكى مى زنه و همسرش مى زنه تو د ...

زنش خوش شانس بوده که شوهرش جواب اون حرکتشو نداده اگه من اینکارو میکردم شوهرم تمام فنون رزمی و روی من امتحان میکرد😂😂😂

ای بابااستاترتومنی یامن تومنم دوسال ازدواج کردم کلااخلاق شوهرم مثل شوهرتوه خوب من اون فوش میده ساکتم ولی وقتی اون آروم شدمن فوران میکنم اون ساکت ولی من اصلافوش نمیدم حرف زشتیم که بهش میزنم بی ترببت یابی ادبه واقعاارتربیتش مشکل داره الان کمترشده مترفوش میده بهش گفتم دوس داری منم مثل خودت باشم وفوشت بدم یه چن بارجلوی خودش وقتی قهربودیم من خونه بابام میرقتم به بابام میگفتم اینم خجالت میکیشیدکمترش کرده ولی وقتی عصبی بشه دست خودش نیس دیگه

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪
زنش خوش شانس بوده که شوهرش جواب اون حرکتشو نداده اگه من اینکارو میکردم شوهرم تمام فنون رزمی و روی من ...

دقیقا

ولی یه باردعوامون شدهی گفت ولم کن من هی ادمه دادم چون واقعاحرصی شده بودم بعددستشوبردبالایه دونه محکم زدتوصورتم منم تموم یقه وسینه هاشوچنگ انداخته بودم ازش خون میومد😁😁پشت گردنشوزیرگردنش تادوهفته زخم بودهمش تواین مدت یقه اسکی تنش میکرد رفتم قهرخونه بابااومددنبالم برگردیم بابام گفت توبه دخترمن زورمیگی شوهرمم یقه شونشون بابام دادگفت من زورمیگم یادخترت تاحالادیدی زن شوهرشوبزنه بابام بیچاره اینجوری بود😮😮😮😮

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪

منم اوایل همسرم خیلی مشکل تربیتی داشت. انگار چاله میدون بود. ولی با اینکه اصلا موافق شکستن غرور مرد نیستم چند باری که جونم به لبم رسید زنگ زدم به پدرم جلوی خودش و گفتم چی میگه. اونم از خجالت دیگه سعی کرد خودش و تغییر بده. چون همیشه این تهدید رو داره که من آبروش رو جلوی خانوادم ببرم و براس مهم هست جلوی باجناقای دیگه آدم بدی نباشه. اما اگر همسرت رو میشناسی اینکار رو انجام بده چون ممکنه به جاهای باریک بدتر کشیده بشه. من ولی توصیه نمیکنم چون به شدت غرورشون خرد میشه

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
دقیقا ولی یه باردعوامون شدهی گفت ولم کن من هی ادمه دادم چون واقعاحرصی شده بودم بعددستشوبردبالایه دو ...

دخترت کونگفوکار که میگن تویی😂😂😂ولی خوب درسی بهش دادی تو لیست افتخاراتش کتک خورد از زنش هم بهش اضافه شد🤣🤣🤣

دقیقا ولی یه باردعوامون شدهی گفت ولم کن من هی ادمه دادم چون واقعاحرصی شده بودم بعددستشوبردبالایه دو ...

هاهاها این اتفاق واسه منم افتاد. رفت جلو مادر شوهرم نشون داد گفت تا حالا عروس هار داشتی 😁😁 مادر شوهرمم بنده خدا یه نگاه به من میکرد یکی به اون. چون ظاهرم مظلومه باورشون نمیشد این کار رو من کرده باشم. مادر شوهرم هم بهش گفته بود اگر جونت واست عزیزه سر به سر الی نذار 😁😁😁

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺