2777
2789
عنوان

شوهرم بد دهن است

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 24 پست
هاهاها این اتفاق واسه منم افتاد. رفت جلو مادر شوهرم نشون داد گفت تا حالا عروس هار داشتی 😁😁 مادر شو ...

نه من شوهرم به خونوادش چیزی نمیگه چون بعدامیکوبن توسرهردومون😕😕

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪
نه من شوهرم به خونوادش چیزی نمیگه چون بعدامیکوبن توسرهردومون😕😕

خیلی خوبه. واقعا هم نباید گفت ولی اینم یکی از اشکالای رفتاریه که سریع زنگ میزنه میگه. البته الان دیگه اون دعواها تموم شده و فقط یکم با هم بحس منطقی میکنیم

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت کونگفوکار که میگن تویی😂😂😂ولی خوب درسی بهش دادی تو لیست افتخاراتش کتک خورد از زنش هم بهش اضا ...

آره الان بهم میگه میزنمت ها منم میگم جرأت داری بزن میگه اینجوری میگی دلم میخوادواقعابزنمت دیگه نمیزنه من بیشتراونومیزنم بامشت میکوبم توسینه ش یه بارزدم روقلبش دستشوگرفت ونشست زمین من فک کردم دوروغ میگه ولی صورتش قرمزشدرفتم براش آب آوردم اینقدگریه کردم سراون آشتیمون شد

خیلی خوبه. واقعا هم نباید گفت ولی اینم یکی از اشکالای رفتاریه که سریع زنگ میزنه میگه. البته الان دیگ ...

قبلامیگفت بعدهرچی بودوکوبوندن سرمون وناراحتمون کردن الان خودش رعایت میکنه به منم میگه چیزی نگی بهشون

آره الان بهم میگه میزنمت ها منم میگم جرأت داری بزن میگه اینجوری میگی دلم میخوادواقعابزنمت دیگه نمیزن ...

دختر تو اگه کلاس رزمی ثبت نام کنی ب جایی میرسی باورکن😊😊شوهر من ب دین و اهالی دین فوش میده😨😨ی بار حامله شدم فهمیدم قلبش نمیزنه ناراحت بودم ساکت ی جا نشسته بودم خواب بود پاشد ب قیافه من نگاه کرد بعد ب ی اهل دین فوش داد گف حالا چیکارکنم قلبش نمیزنه بعد رفت بیرون😩😩😩خیرسرم بارداری اولم بود

دختر تو اگه کلاس رزمی ثبت نام کنی ب جایی میرسی باورکن😊😊شوهر من ب دین و اهالی دین فوش میده😨😨ی بار ...

وای اینم اینطوری میگه چرااینجورین ولی بیشتراوقات میگه ناشکری نکنی وخدابزرگه وهرچی خدابخوادوازاین حرفامن خیلی بدم میادحالاتوخیابون یه ماشین بدرانندگی کنه شذروع میکنه ازاول طایفه شتاآخربیچهاره هاروگور به گور میکنه منم بدم میادمیگم دهنت عادت کرده ترک کن الان کمترمیگه ولی میدونه من مبدم میادمیگه خوب نگاکن رانندگی شوخودشولبدبخت میکنه هزارنفردیگه باخودش بدبخت میکنه ولی من فقط بهش زل میزنم وسرموبراش خل میدم 😞

وای اینم اینطوری میگه چرااینجورین ولی بیشتراوقات میگه ناشکری نکنی وخدابزرگه وهرچی خدابخوادوازاین حرف ...

اصلا با من بازار نمیره و دوستم نداره بره اگه بره ی چیزی و بهونه میکنه تو بازار دعوا راه میندازه منم ترجیح میدم باهاش بازار نرم😔همه میدونن شوهرمن فاز و نولش قاطی کنه قیامت میشه😁😁

اصلا با من بازار نمیره و دوستم نداره بره اگه بره ی چیزی و بهونه میکنه تو بازار دعوا راه میندازه منم ...

این برعکس نمیزاره منتنهابرم جای یابایکی دیگه فقط باخودش بایدبرم همه جا اینجوری خیلی سختمه

این برعکس نمیزاره منتنهابرم جای یابایکی دیگه فقط باخودش بایدبرم همه جا اینجوری خیلی سختمه

منم آرزو ب دلم موند منو باخودش ببره بیاره😔😔تو نامزدی هم با من جایی نمیرفت😔طایفه ای اینطورن با زناشون جایی نمیرن عشق دوستن😔