2777
2789
عنوان

عروسی فامیل چقدر هدیه میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 5746 بازدید | 135 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به نوع روابط  و شخصیت طرف داره، مثلا یکی از دایی هام که صمیمی تر و بدرد بخورتره، سکه یا طلا، اون یکی دایی ها در حد چهار پنج تومن.(البته من دایی هام متاهل و مسن هستن)
خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊

اینچیرا به عرف منطقه و خونواده شما بستگی داره

امسال من و همسرم ۳ تا عروسی دعوت شدیم، کادوهامون حدودا اینجوری بود

پسرِ دوست ِ بابایِ من، ۲ تومن

پسرِ پسرخاله‌یِ شوهرم، ۲ تومن

پسرعمه‌م، ۵ تومن...

این مبالغ تو عروسی‌های ما نه کمه، نه زیاد... روتین و روال همینه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

هر کسی در حد وسع و عرف اون فامیل کادو میده دیگه مثلا عروسی فامیلای ما نهایت یه تومن خرج کنن طبیعی ماهم برا اونا همینقدر جبران میکنیم 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
البته الان واقعا غذا و میوه و نوشیدنی و هزینه تالار اینا قشنگ یک تومن رو برمی‌داره ولی قول خودت باید ...

درسته

من نگفتم باید پول غذارو داد میریم عروسی نمیریم رستوران ک اون پولی ک به عنوان هدیه میدیم کادوئه نه پول غذا

هر کسی در حد وسع و عرف اون فامیل کادو میده دیگه مثلا عروسی فامیلای ما نهایت یه تومن خرج کنن طبیعی ما ...

ما هم همینجوری هستن

مثلا عموهام و عمه هام با اینکه وضع مالیشون هم خوبه عروسی آبجیم ۵٠٠ اورده بودن یکیش فقط فک کنم یه تومن اورده بود

حالا بعضیا ممکنه عروسی برادر زاده طلا یا سکه بدن یا بالای ۵ تومن پول بدن

ربطی به کاسبی نداره خواهر خواهرزاده درجه یک هستن اونا واسه فامیل نکنن غریبه بیاد بکنه؟یعنی خانوادت ا ...

کلی گفتم 

آرام باش 

من دارم جشن شادی میگیرم ، با مسئولیت و هزینه خودم 

دیگران موظف هستن خرجی که من کردم بدن؟!

خب می‌تونستم نگیرم 

بحث اینه

توقع و چشمداشت

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

خب بقیه چقدر میبرن مادرت چقدر میده

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

بستگی به عرف فامیل، وضعیت مالی خودتون و هدیه ای که ایشون برای شما آوردن داره.

کسایی که میگن باید طلا کادو بدید، قطعا داییشون هم بهشون طلا کادو میده. کسایی هم که میگن یه تومن کادو بده، داییشون بهشون یه تومن کادو میده. شما شرایط خودتون رو بسنجید.