2777
2789
عنوان

عروسی فامیل چقدر هدیه میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 5748 بازدید | 135 پست
چقدر همه تون پولدارید ماشالا۱۰تومن کادو میدین به عروسی دایی؟گوشت شده کیلویی ی تومن

بله چون مگه چند بار دایی داماد میشه

اندازه ده کیلو گوشت برامون ارزش ندارن؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشم با این گرونیا. عوض اینکه زندگیارو ساده کنیم هر روز یه رسم جدید باب میکنیم. کاش میتونستیم همه ر ...

اصلن خجالت ندارع همه میدونن ک گرونی هست و حقوقا کمه و مردم پول ندارن 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
خب ما همینقدر میدیم نهایت البته غذا نفری یه تومن نیس بعدشم دونفر ک عروسی میگیرن باید برا دل خودشون ب ...

البته الان واقعا غذا و میوه و نوشیدنی و هزینه تالار اینا قشنگ یک تومن رو برمی‌داره ولی قول خودت باید بدی پول غذارو

دیگه دو تومن غذارو بدی دیگه کادو هیچی حالا 

ب جیبت نگاه کن هرچقد در توانته بده الان خاهر برادر بدرد آدم نمیخوره چ برسه ب داییی و عمه و عمو

داییم به شدت ادم خوبیه و به درد بخور 🥺🥺🥺 هم سنیم یه جورایی

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.

بستگی به عرف خانواده داره

فامیلای ما که خیلی کم کادو میدن الان برای عروسی فامیل دور کمتر از دو تومن کادو نمیدن فامیل نزدیک که بیشتره

بنظرم یه سکه پارسیان یه گرمی خوبه یا اگه نتونستین پارسبان با سوت کمتر بگیرین

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

اصلن خجالت ندارع همه میدونن ک گرونی هست و حقوقا کمه و مردم پول ندارن

حرف منم همینه. همه ساده بگیرن نه که طلا یا فلان کادو.(کادوی گرون رسم نشه) که اونی که کمتر میبره خجالت نکشه. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
داییم به شدت ادم خوبیه و به درد بخور 🥺🥺🥺 هم سنیم یه جورایی

خوب اگع آدم خوبیع درک میکنه ک توانت انقد بوده

حرف منم همینه. همه ساده بگیرن نه که طلا یا فلان کادو.(کادوی گرون رسم نشه) که اونی که کمتر میبره خجال ...

والا اینایی ک میگن طلا و فلان کادو بیشترشون الکی میگن باور نکن