2777
2789
عنوان

عروسی فامیل چقدر هدیه میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 5747 بازدید | 135 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دایی درجه ۲ است 

در کل ببین مامانت چی میگه! مامانت بهتر می‌دونه

بستگی داره دایی و مادربزرگ مادریت چقدر واسه شما کادو و عیدی و غیره میدن.

اما پول ورودی رو باید بدی مثلاً اگه دو نفرین و ورودی تالار نفری یک تومان است خب باید دو تومان حداقل بدین و یه کادو هم بذارین روش,  پس دیگه حداقل باید سه تومان در نظر بگیری بیشتر از این مبلغ بستگی به توان مالیت و جبران کردن کادو طرف مقابل داره ( اگه تا حالا بهت کادو و عیدی داده)

چرا من کادو زیادو درک نمیکنم

اونی که عروسی میگیره قطعا برا دل خودش میگیره

نداره میتونه عروسی نگیره

چرا بقیه باید پولشو حساب کنن

جدا از اینکه کادو هدیه و لطف طرف مقابله در حد توانش

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
عاره عروسی منم طلا خبری نبود 😂

مامانت براشون هدیه طلا میده جبران میکنه

دایی شما هم به خاطر مامانت یک تومان کادو داده، خواهر و برادر واسه هم جبران می‌کنن شما بچه ها به خودتون سخت نگیرید اندازه جیبتون کادو بدین ۴ تومان معقوله 

به نظرم ۴ یا۵ بده اوکیه ایناک میگن طلابده سکه بده اینجابلوف میزنن خودشون عمرابالا ۲ یا۳ بدن

من پارسال عروسی نوه خاله ام ۱۰ کارت پول دادم لاف هم نمیزنم چون سطح درآمدها متفاوته 

تازه ما کادوی معمولی بودیم حدود دو میلیارد براشون کادو جمع شده بود حالا سرویس طلاها و شمش و سکه ها بمونه!!!!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

برای فامیل درجه یک به تومن بالا 

بقیه آشنا فامیل دور کمتر.ابلنه به شرایط مالی طرف هم بستگی داره

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بستگی به عرف فامیل خودتون داره مثلا دایی من که سر عقدم چهل تومن داده خب من سر عقد بچش که سکه نمیبرم براش رودل می‌کنه 😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز