2777
2789

من ۴ تا برادر شوهر دارم

۱ شون متاهله

۱ شونم بچس

۱شونم مجرده وهم سن و سال شوهرمه

بعد امشب برادرشوهر کوچیکه یکم ازیتم کرد منم گفتم میثم بسته

میثم اسم برادر شوهر مجردمه که همسن و سال شوهرمه و اصلن باهاش جز سلام علیک چیزی نمیگیم 

بعد شوهرم دهنش وا موند

استرس گرفتم نکنه شوهرم گمان یا فکر کنه من از برادرش خوشم اومده یا بهش فکر‌میکنم که اشتباهی اسمشو بردم

چیکار کنم

اون لحظه اصلا نباید به رو خودت می‌آوردی. دیگه کاریه که شده

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب که چی 

آقا میثم صداش میکردی؟ 

چون میثم خالی گفتی دهنش باز مونده؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

ببین.هیچی تاکید میکنم هیچچچ چیز توی زندگی مشترک بهتر از رک و رتست صحبت کردن نیست. بشین روبه روش بگو من به حاطر اینکه اعصابم ریخت بهم به خاطر اذیتش از دهنم در رفت و اینجوری گفتم. اگه نراحتی واست پیش اومد معذرت میخوام و خودت میدونی که قصدی ندارم. من بودم که همچین چیزایی میگفتم چون اگه پنهان کاری کنی و بترسی بدتر شک میکنه

نه بابااصلن اسم برادرشو نمیارم اینبار از دهنم پرید

حالا اگه بخوای تو جمع صداش کنی با چشو ابرو اشاره میکنی 

چی میخوای صداش بزنی مثلا بخوای بگی فلانی بیا غذاتو بخور

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ببین.هیچی تاکید میکنم هیچچچ چیز توی زندگی مشترک بهتر از رک و رتست صحبت کردن نیست. بشین روبه روش بگو ...

ن جلو اون ترسمو بروز ندادم اخه فقط یلحظه استرس گرفتم گفتم بخدا از دهنم پرید