2777
2789
عنوان

تنهام کسی بم زنگ نمیزنه

66 بازدید | 4 پست

هفته ایی شاید یکبار گوشیم زنگ بخوره پیام هیچچچ

همه رفیقامو از دست دادم یهو عوض زدن

همجا احساس تنهایی میکنم🥲💔

رفیقامو ذوسشون داشتم خواستم صمیمیت قبل برگرده نشد زنگ میزدم جواب نمیدادن چند باری گفتم بریم بیرون یجورایی نه میگفتن 

قبلا اینحوری نبود 

یکی شون من یکم اخلاقم عوض میشد (از نظر تون) سریع دلیل شو می‌پرسید یا حتی گریه میکرد 

اما الان حتی یک پیامم نمیدن 🥲💔

دلم خیلی تنگ شده برا گذشته ها

عیب نداره قربونت برم کلاسهای مختلف برو و دوستای جدید پیدا کن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی هیچی مثل اونا نمیشه🥲💔نمی‌دونم چیکار کردم اینجوری شدم

عزیزم بیخیال باش برات مهم نباشه 

میشه گلم چرا نشه اونا هم اولش باهات صمیمی نبودن کم کم صمیمی شدید بهشون فکر نکن لیاقت تورو ندارن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲